Tren Timişoara - Satu Mare prețuri de la 46,37RON

Începe de la
46,37RON
Descoperă

Timişoara la Satu Mare de la tren

Călătoria de la Timişoara la Satu Mare de la tren este de 260,2 km și durează 5 h 28 min. Există 27 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:54 și ultima la 00:56. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Satu Mare cu tren pentru doar 46,37RON sau până la 86,10RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 46,37RON.

Cel mai bun preț 46,37RON
Durata călătoriei 5 h 28 min
Conexiune pe zi 27
Cel mai mic pret 46,37RON
Cel mai mare preț 86,10RON
Prima Plecare 05:54
Ultima Plecare 00:56
Distanţă 260,2 km
Plecare Timişoara
Sosire Satu Mare
Transportatori Regio Calatori, CFR Calatori,

Tren Bilete de la Timişoara la Satu Mare

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  26°
  Oct 04
  Detalii
  26°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  24°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  28°
  Oct 10
  Detalii
  28°
  Oct 11
  Detalii
  27°
  Oct 12
  Detalii
  24°
  Oct 13
  Detalii
  21°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria dvs. de la Timişoara la Satu Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Timişoara la Satu Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Timişoara la Satu Mare?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Satu Mare. Însă în medie veți plăti în jur de 238,94RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 198,87RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Timişoara la Satu Mare
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Satu Mare.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Satu Mare, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Satu Mare.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Satu Mare

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Satu Mare pot fi găsite până la 35RON dacă aveți noroc sau 40RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 46RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Satu Mare cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Satu Mare, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord Regio Calatori, CFR Calatori și Interregional Calatori de la Timişoara la Satu Mare
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Satu Mare cu tren.
Facilităţi Regio Calatori CFR Calatori Interregional Calatori
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Aer condiționat

Timişoara la Satu Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.7kg
Autobuz
24.3kg
Zbor
972.2kg
Mașină
93.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Satu Mare cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Satu Mare sunt 3.7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Satu Mare? Luând trenul între Timişoara și Satu Mare veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 968.5kg față de un zbor, 20.6kg față de autobuz și 90.1kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Satu Mare?
Un bilet de tren de la Timişoara la Satu Mare este de 67,38RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 46,37RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Satu Mare?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Satu Mare este de 46,37RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Satu Mare cu tren?
Distanța între Timişoara și Satu Mare este de 260,2 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Satu Mare?
Călătoria de la Timişoara la Satu Mare durează în medie 10 h 48 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 h 28 min.
Ce companii operează de la Timişoara la Satu Mare?
Ruta Timişoara - Satu Mare este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, CFR Calatori, Interregional Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Satu Mare?
Ruta de la Timişoara la Satu Mare are în medie 27 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Satu Mare?
Primul tren de la Timişoara la Satu Mare pleacă la orele 05:54. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Satu Mare?
Ultimul tren de la Timişoara la Satu Mare pleacă la orele 00:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Satu Mare?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 46,37RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Satu Mare?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Satu Mare. Puteți merge de la Timișoara Nord și puteți ajunge la Satu Mare.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Satu Mare?
Există în medie 1 de la Timişoara pentru a merge la Satu Mare.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Satu Mare?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Satu Mare este 5 h 28 min.
Există un tren direct de la Timişoara la Satu Mare?
Da, există un tren direct între Timişoara și Satu Mare.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Satu Mare?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Satu Mare creează 3.7kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Satu Mare

Rute asemănătoare

Alte rute populare