Train Illustration

Gasiți un tren de la Timişoara până la Tecuci

Starting from
99,20 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

De la 134,40 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Timişoara la Tecuci cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Timişoara la Tecuci. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Timişoara la Tecuci?

Prețurile biletelor de tren de la Timişoara la Tecuci variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Tecuci vor costa 99,20 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 160,49 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Timişoara la Tecuci transport tren

Cel mai bun preț 134,40 RON
Durata călătoriei 20 h 47 min
Călătorii pe zi 58
Prima plecare 08:40
Ultima plecare 02:30
Distanța 481 km
Plecare Timişoara
Sosire Tecuci
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Timişoara - Tecuci în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
134,40 RON
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
58
Transportatori
3
Prețul minim
99,20 RON
Prețul maxim
257 RON

Timişoara - Tecuci

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

143 RON

Data
Luni 15 August 2022
CFR Călători-logo
Timișoara Sud - Tecuci Nord hc
05:54 - 09:13
CFR Călători
27h 19min
2 schimbări
CO2: 1.38kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Timişoara la Tecuci cu trenul?

Distanța dintre Timişoara și Tecuci este în jur de 482 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 20 h 50 min. Totuși, cele mai rapide rute între Timişoara și Tecuci durează 13 h 45 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Timişoara la Tecuci?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Timişoara la Tecuci, care de obicei este la 08:20. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Timişoara la Tecuci?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Timişoara și Tecuci. Vă puteți începe călătoria în Timişoara la stații precum Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara C.E.T., Timișoara Est și Timișoara Nord. Acestea se leagă de stații care includ Tecuci Nord hc și Tecuci din Tecuci. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Timişoara la Tecuci.

Câte călătorii de la Timişoara la Tecuci sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Timişoara la Tecuci poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 58 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer, CFR Călători și . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 66 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Timişoara la Tecuci. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Timişoara la Tecuci variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 58 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback