Train Illustration

Gasiți un tren de la Titu până la București

Starting from
6,15 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 8 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Titu la București

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Titu la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Titu la București?

Prețurile biletelor de tren de la Titu la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Titu la București vor costa 6,15 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 24,65 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Titu la București transport tren

Cel mai bun preț 8 RON
Durata călătoriei 1 h 39 min
Călătorii pe zi 27
Prima plecare 05:18
Ultima plecare 23:25
Distanța 51 km
Plecare Titu
Sosire București
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, Astra Trans Carpatic, Transferoviar Călători

Prețul biletului Titu - București în fiecare zi

 
Azi
8 RON
24,36 RON
Mâine
8 RON
9,74 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
25
Transportatori
4
Prețul minim
6,15 RON
Prețul maxim
77 RON

Titu - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

Data
Marți 16 August 2022
CFR Călători-logo
Titu - București Nord
04:42 - 05:41
CFR Călători
59min
CO2: 0.15kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Titu la București cu trenul?

Călătoria între Titu și București este lungă de vreo 52 km și de obicei durează aproximativ 1 h 39 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 39 min. Dacă încercați să ajungeți de la Titu la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Titu la București?

Prima călătorie a zilei pornește de la Titu la 05:24. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:25. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Titu și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Titu la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Titu și București. Vă puteți începe călătoria în Titu la stații precum Titu. Acestea se leagă de stații care includ București Nord, București Băneasa și București Obor din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Titu la București.

Câte călătorii de la Titu la București au loc în fiecare zi?

Ruta de la Titu la București este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători, Astra Trans Carpatic și Transferoviar Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 30 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Titu de 26 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Titu la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 14 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 12 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback