Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Tomeşti, Județul Iaşi până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Ajungeți de la Tomeşti, Județul Iaşi la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Tomeşti, Județul Iaşi la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Tomeşti, Județul Iaşi la București transport tren

Distanța 323 km
Plecare Tomeşti, Județul Iaşi
Sosire București
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Tomeşti, Județul Iaşi - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Tomeşti, Județul Iaşi la București cu trenul?

Călătoria între Tomeşti, Județul Iaşi și București cu trenul este aproximativ 323 km. Vă va lua cam să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Tomeşti, Județul Iaşi la București?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Tomeşti, Județul Iaşi la București la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Tomeşti, Județul Iaşi laBucurești?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Tomeşti, Județul Iaşi de la următoarele stații: Tomești. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: București Nord, București Băneasa și București Obor. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

Câte călătorii zilnice există de la Tomeşti, Județul Iaşi la București?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Tomeşti, Județul Iaşi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback