Tren Tulcea - Brăila prețuri de la 80,53RON

Începe de la
80,53RON
Descoperă

Tulcea la Brăila de la tren

Călătoria de la Tulcea la Brăila de la tren este de 64,9 km și durează 10 h 42 min. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:27 și ultima la 16:30. Este posibil să călătoriți de la Tulcea la Brăila cu tren pentru doar 80,53RON sau până la 157,15RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 80,53RON.

Cel mai bun preț 80,53RON
Durata călătoriei 10 h 42 min
Conexiune pe zi 2
Cel mai mic pret 80,53RON
Cel mai mare preț 157,15RON
Prima Plecare 06:27
Ultima Plecare 16:30
Distanţă 64,9 km
Plecare Tulcea
Sosire Brăila
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Tulcea la Brăila

  Sep 29
  80,53RON
  24°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  24°
  Oct 02
  Detalii
  22°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  21°
  Oct 05
  Detalii
  23°
  Oct 06
  Detalii
  22°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  23°
  Oct 09
  Detalii
  23°
  Oct 10
  Detalii
  23°
  Oct 11
  Detalii
  24°
  Oct 12
  Detalii
  20°
  Oct 13
  Detalii
  18°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
24°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Tulcea la Brăila

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Tulcea la Brăila. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Tulcea la Brăila?

Când călătoriți de la Tulcea la Brăila, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 114,05RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 22RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Tulcea la Brăila

 
Sep 29
Vineri
24°
80,53RON
Sep 30
Sâmbătă
24°
Detalii
Oct 01
Duminică
24°
Detalii
Oct 02
Luni
22°
Detalii
Oct 03
Marți
21°
Detalii
Oct 04
Miercuri
21°
Detalii
Oct 05
Joi
23°
Detalii
Bilete ieftine de de la Tulcea la Brăila
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Tulcea la Brăila.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Tulcea la Brăila, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Tulcea la Brăila.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Tulcea la Brăila

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Brăila cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Brăila, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Tulcea la Brăila
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Tulcea la Brăila cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Tulcea la Brăila Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.6kg
Autobuz
24.1kg
Zbor
963.0kg
Mașină
92.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Tulcea la Brăila cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Tulcea și Brăila sunt 3.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Tulcea și Brăila? Luând trenul între Tulcea și Brăila veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 959.4kg față de un zbor, 20.4kg față de autobuz și 89.2kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Tulcea la Brăila?
Un bilet de tren de la Tulcea la Brăila este de 118,84RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 80,53RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Tulcea la Brăila?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Tulcea la Brăila este de 80,53RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Tulcea și Brăila cu tren?
Distanța între Tulcea și Brăila este de 64,9 km.
Cât durează călătoria cu tren între Tulcea și Brăila?
Călătoria de la Tulcea la Brăila durează în medie 10 h 42 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 h 42 min.
Ce companii operează de la Tulcea la Brăila?
Ruta Tulcea - Brăila este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Tulcea la Brăila?
Ruta de la Tulcea la Brăila are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Tulcea la Brăila?
Primul tren de la Tulcea la Brăila pleacă la orele 06:27. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Tulcea la Brăila?
Ultimul tren de la Tulcea la Brăila pleacă la orele 16:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Tulcea la Brăila?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 80,53RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Tulcea la Brăila?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Tulcea pentru a merge la Brăila. Puteți merge de la Tulcea Oraș și puteți ajunge la Braila.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Tulcea și Brăila?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Tulcea și Brăila este 10 h 42 min.
Există un tren direct de la Tulcea la Brăila?
Da, există un tren direct între Tulcea și Brăila.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Tulcea la Brăila?
Călătoria cu tren de la Tulcea la Brăila creează 3.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Tulcea

Rute populare

Escapade de weekend de la Tulcea

Alte destinații de la Tulcea

Principalele rute spre Brăila

Rute asemănătoare

Alte rute populare