Gasiți un tren de la Tutova până la Braşov

Începe de la
73,41 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Tutova la Braşov cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Tutova la Braşov? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Tutova la Braşov?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Tutova la Braşov costă 73,41 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 99,07 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Tutova la Braşov.Tutova la Braşov transport tren

Cel mai bun preț 73,41 RON
Durata călătoriei 11 h 41 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 08:48
Ultima plecare 23:16
Distanța 159 km
Plecare Tutova
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
16
Transportatori
1
Prețul minim
73,41 RON
Prețul maxim
124,26 RON

Tutova - Braşov

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să merg de la Tutova la Braşov cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Tutova la Braşov, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Tutova și Braşov vor termina călătoria în 7 h 54 min. În medie, vă va lua cam 11 h 41 min pentru a parcurge 160 km între Tutova și Braşov.

Când sunt plecările de la Tutova la Braşov?

În general, prima plecare a zilei din Tutova va fi la 08:48, iar ultima plecare va fi la 23:16. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Tutova la Braşov se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Tutova la Braşov?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Tutova de la următoarele stații: Tutova. Sosind la Braşov, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Bartolomeu, Dârste și Brașov. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Braşov.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Tutova spre Braşov?

Ruta de la Tutova la Braşov este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 16 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Tutova de 16 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Tutova la Braşov, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 16 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback