Gasiți un tren de la Urseni până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 120 RON
Durata călătoriei 19 h 18 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare: 05:39
Ultima plecare: 17:25
Distanța 204km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Urseni la Crasna.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Trenurile de la Urseni la care companiile: Crasna se poate călători cu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Urseni ruta trenului -. Crasna <.

Cât costă biletele de tren de la Urseni la Crasna?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Urseni la Crasna pentru 119,90 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 123,78 RON medie Crasna ultimul.

Trenuri din Urseni spre Crasna


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Crasna ultimul ajungeti?

Trenurile pleacă Urseni din Urseni Hc și să ajungă la Crasna.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Crasna ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 18 ore și 24 minute Crasna ultimul, dar, în medie, este nevoie de 19 ore și 45 minute. Primul tren indreptat spre Crasna ultimul la 05:03, în timp ce ultima părăsește Urseni la 17:03.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another