Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Valea lui Mihai până la Oradea

Starting from
8,75 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 9,20 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 8,75 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Valea lui Mihai la Oradea

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Valea lui Mihai la Oradea. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Valea lui Mihai la Oradea?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Valea lui Mihai la Oradea costă 8,75 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 15,40 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Valea lui Mihai la Oradea.Valea lui Mihai la Oradea transport tren

Cel mai bun preț 8,75 RON
Durata călătoriei 1 h 52 min
Călătorii pe zi 21
Prima plecare 05:58
Ultima plecare 00:26
Distanța 53 km
Plecare Valea lui Mihai
Sosire Oradea
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Valea lui Mihai - Oradea în fiecare zi

 
Azi
9,20 RON
24,36 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
8,75 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
13
Transportatori
1
Prețul minim
8,75 RON
Prețul maxim
36,45 RON

Valea lui Mihai - Oradea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

8,75 RON

Data
Miercuri 18 Mai 2022
CFR Călători-logo
Valea lui Mihai - Oradea
04:45 - 06:15
CFR Călători
1h 30min
CO2: 0.15kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Valea lui Mihai la Oradea cu trenul?

Călătoria de la Valea lui Mihai la Oradea acoperă o distanță de 53 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 h 4 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 1 h 5 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Valea lui Mihai la Oradea făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Valea lui Mihai la Oradea?

În general, prima plecare a zilei din Valea lui Mihai va fi la 06:00, iar ultima plecare va fi la 00:26. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Valea lui Mihai la Oradea se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Valea lui Mihai laOradea?

Puteți pleca din Valea lui Mihai la stații precum Valea lui Mihai. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Oradea la următoarele stații: Oradea, Oradea Vest, Oradea Est Triaj H și Oradea Est. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Valea lui Mihai și Oradea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Valea lui Mihai la Oradea au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Valea lui Mihai la Oradea, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 21 plecări pe zi. În medie, sunt 17 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 7 călătorii directe între Valea lui Mihai și Oradea. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 10 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback