Gasiți un tren de la Vaslui până la Brăila

Începe de la
36,91 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Vaslui la Brăila cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Vaslui la Brăila? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Vaslui la Brăila, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Vaslui la Brăila?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Vaslui la Brăila costă 36,91 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 70,46 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Vaslui la Brăila.Vaslui la Brăila transport tren

Cel mai bun preț 36,91 RON
Durata călătoriei 6 h 11 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 02:32
Ultima plecare 02:58
Distanța 153 km
Plecare Vaslui
Sosire Brăila
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
6
Transportatori
3
Prețul minim
36,91 RON
Prețul maxim
98,48 RON

Vaslui - Brăila

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât de lungă este călătoria de la Vaslui la Brăila cu trenul?

Distanța dintre Vaslui și Brăila este în jur de 154 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 6 h 11 min. Totuși, cele mai rapide rute între Vaslui și Brăila durează 3 h 25 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Vaslui la Brăila?

În general, prima plecare a serii din Vaslui va fi la 02:32, iar ultima plecare va fi la 02:58. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Vaslui la Brăila se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Vaslui la Brăila?

Puteți pleca din Vaslui la stații precum Vaslui. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Brăila la următoarele stații: Brăila. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Vaslui și Brăila. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Vaslui la Brăila?

Ruta de la Vaslui la Brăila este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 6 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Vaslui de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Vaslui la Brăila, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback