Gasiți un tren de la Vaslui până la Slobozia

Începe de la
66,49 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Vaslui la Slobozia

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Vaslui la Slobozia? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Vaslui la Slobozia?

În medie, un bilet de tren de la Vaslui la Slobozia vă va costa 102,81 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 66,49 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Vaslui la Slobozia transport tren

Cel mai bun preț 66,49 RON
Durata călătoriei 9 h 31 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 09:26
Ultima plecare 02:58
Distanța 232 km
Plecare Vaslui
Sosire Slobozia
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
3
Prețul minim
66,49 RON
Prețul maxim
132,48 RON

Vaslui - Slobozia

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează să ajung de la Vaslui la Slobozia cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Vaslui la Slobozia, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Vaslui și Slobozia vor termina călătoria în 7 h 9 min. În medie, vă va lua cam 9 h 31 min pentru a parcurge 232 km între Vaslui și Slobozia.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Vaslui la Slobozia?

Prima plecare zilnică de la Vaslui la Slobozia este la 09:26, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 02:58. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Vaslui și Slobozia. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Vaslui laSlobozia?

Puteți pleca din Vaslui la stații precum Vaslui. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Slobozia la următoarele stații: Slobozia Sud și Slobozia Veche. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Vaslui și Slobozia. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Vaslui la Slobozia sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Vaslui la Slobozia, puteți călători cu furnizori precum Infofer, CFR Călători și . Veți găsi un număr maxim de 9 plecări pe zi. În medie, sunt 9 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Vaslui și Slobozia. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 9 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback