Gasiți un tren de la Vatra Dornei până la Baia Mare

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 46 RON
Durata călătoriei 10 h 18 min
Călătorii pe zi 30
Prima plecare: 13:56
Ultima plecare: 01:58
Distanța 138km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Vatra Dornei la Baia Mare.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Vatra Dornei la o clipire Baia Mare din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii de turism de la Vatra Dornei cu trenul până la Baia Mare?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Vatra Dornei la Baia Mare oferite de CFR Călători.

Care este prețul biletelor de tren de la Vatra Dornei la Baia Mare?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Vatra Dornei la, de asemenea, doar Baia Mare 45,90 RON, în timp ce prețul mediu este 61,03 RON.

Trenuri din Vatra Dornei spre Baia Mare


Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis. <

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Vatra Dornei și Baia Mare, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Vatra Dornei la Baia Mare?

Trenurile să plece de la Vatra Dornei Bai H Vatra Dornei Baia Mare ultimul și ajung în Baia Mare.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Baia Mare ultimul?

Durata medie a călătoriei este 14 ore și 25 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 9 ore și 40 minute în Baia Mare. Primul tren pleacă de la Vatra Dornei la 14:08, iar ultimul pleacă la 23:08. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another