Tren Vereşti - Bistriţa prețuri de la 21,35RON

Începe de la
21,35RON
Descoperă

Vereşti la Bistriţa de la tren

Călătoria de la Vereşti la Bistriţa de la tren este de 154,6 km și durează 6 h 12 min. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:37 și ultima la 21:14. Este posibil să călătoriți de la Vereşti la Bistriţa cu tren pentru doar 21,35RON sau până la 80,48RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 21,35RON.

Cel mai bun preț 21,35RON
Durata călătoriei 6 h 12 min
Conexiune pe zi 8
Cel mai mic pret 21,35RON
Cel mai mare preț 80,48RON
Prima Plecare 08:37
Ultima Plecare 21:14
Distanţă 154,6 km
Plecare Vereşti
Sosire Bistriţa
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Vereşti la Bistriţa

  Sep 29
  Detalii
  24°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  21°
  Oct 02
  Detalii
  18°
  Oct 03
  Detalii
  23°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  18°
  Oct 06
  Detalii
  16°
  Oct 07
  Detalii
  15°
  Oct 08
  Detalii
  13°
  Oct 09
  Detalii
  12°
  Oct 10
  Detalii
  10°
  Oct 11
  Detalii
  10°
  Oct 12
  Detalii
  Oct 13
  Detalii
  14°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
24°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Vereşti la Bistriţa

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Vereşti la Bistriţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Vereşti la Bistriţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Vereşti la Bistriţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Vereşti la Bistriţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Vereşti la Bistriţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Vereşti la Bistriţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Vereşti la Bistriţa

Cele mai ieftine bilete de tren Vereşti - Bistriţa pot fi găsite până la 23RON dacă aveți noroc sau 43RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bistriţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Bistriţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Vereşti la Bistriţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Vereşti la Bistriţa cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Vereşti la Bistriţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.9kg
Autobuz
18.9kg
Zbor
757.3kg
Mașină
73.0kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Vereşti la Bistriţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Vereşti și Bistriţa sunt 2.9kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Vereşti și Bistriţa? Luând trenul între Vereşti și Bistriţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 754.5kg față de un zbor, 16.1kg față de autobuz și 70.2kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Vereşti la Bistriţa?
Un bilet de tren de la Vereşti la Bistriţa este de 61,86RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 21,35RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Vereşti la Bistriţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Vereşti la Bistriţa este de 21,35RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Vereşti și Bistriţa cu tren?
Distanța între Vereşti și Bistriţa este de 154,6 km.
Cât durează călătoria cu tren între Vereşti și Bistriţa?
Călătoria de la Vereşti la Bistriţa durează în medie 8 h 24 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 h 12 min.
Ce companii operează de la Vereşti la Bistriţa?
Ruta Vereşti - Bistriţa este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Vereşti la Bistriţa?
Ruta de la Vereşti la Bistriţa are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Vereşti la Bistriţa?
Primul tren de la Vereşti la Bistriţa pleacă la orele 08:37. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Vereşti la Bistriţa?
Ultimul tren de la Vereşti la Bistriţa pleacă la orele 21:14. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Vereşti la Bistriţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 21,35RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Vereşti la Bistriţa?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Vereşti pentru a merge la Bistriţa. Puteți merge de la Verești și puteți ajunge la Bistrița Fabrici H. și Bistrița Nord.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Vereşti și Bistriţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Vereşti și Bistriţa este 6 h 12 min.
Există un tren direct de la Vereşti la Bistriţa?
Da, există un tren direct între Vereşti și Bistriţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Vereşti la Bistriţa?
Călătoria cu tren de la Vereşti la Bistriţa creează 2.9kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Vereşti

Escapade de weekend de la Vereşti

Alte destinații de la Vereşti

Principalele rute spre Bistriţa

Alte rute populare