Gasiți un tren de la Verviers până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles
de la 18,40 RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 89,65 RON
Durata călătoriei 1 h 53 min
Călătorii pe zi 398
Prima plecare 06:16
Ultima plecare 23:41
Distanța 110 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Verviers la Bruxelles.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Bruxelles?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Verviers din 88,19 RON Bruxelles. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 89,65 RON.

Ce companii de turism de la Verviers cu trenul până la Bruxelles?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Verviers la Bruxelles oferite de SNCB.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 89,65 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
Mai mult 29,23 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Verviers spre Bruxelles

Cât timp va dura de la Verviers te la cu trenul și Bruxelles atunci când fac trenurile plece?

Durata medie a călătoriei este 1 h 52 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 1 h 1 min în Bruxelles. Primul tren pleacă de la Verviers la 06:35, iar ultimul pleacă la 23:41.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Verviers și Bruxelles?

Puteți lua trenul spre Verviers-Central / Verviers-Centraal, VERVIERS Palais [TEC], Verviers-Palais / Verviers-Paleis și VERVIERS Hôtel De Ville [TEC] la Bruxelles, care ajunge la Brux.-/ Brus-Centr., SCHUMAN [STIB/MIVB], Etterbeek, Koekelberg Simonis [De Lijn], HANKAR [STIB/MIVB], DELTA [STIB/MIVB], Mérode/Merode, Brussel Sint-Jan [De Lijn], Delta, BRILJANT/BRILLANT [STIB/MIVB], Simonis, Arcades, Brux./Brus.-Schuman, Schaarbeek Meiser Station [De Lijn], SIMONIS [STIB/MIVB], KEYM [STIB/MIVB], Watermael / Watermaal, MERODE [STIB/MIVB], Meiser, Brux.-/ Brus.-Congr, Brussel Bockstael B [De Lijn] și Bockstael.

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Deoarece călătoria între Verviers și relativ scurt Bruxelles ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.