Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Zalău până la Cluj-Napoca Starting from 16,65 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Descoperă

Călătoria de la Zalău la Cluj-Napoca cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Zalău la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Zalău la Cluj-Napoca cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Zalău la Cluj-Napoca variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Zalău la Cluj-Napoca vor costa 16,65 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 23,88 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Zalău la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 20,50 RON
Durata călătoriei 4 h 46 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 10:46
Ultima plecare 20:07
Distanța 64 km

Prețul biletului Zalău - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
20,50 RON
14,62 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
9
Transportatori
1
Prețul minim
16,65 RON
Prețul maxim
52,95 RON

Zalău - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

20,50 RON

Data
Vineri 10 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Zalău Nord - Cluj Napoca
14:28 - 20:10
CFR Călători
5h 42min
1 schimbări
CO2: 2.29kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 5 h 42 min
Zalău Nord - Cluj Napoca
16:28 - 22:10
20,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 5 h 32 min
Zalău Nord - Cluj Napoca Est
16:28 - 22:00
20,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 4 h 17 min
Zalău Nord - Cluj Napoca
17:53 - 22:10
20,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 4 h 7 min
Zalău Nord - Cluj Napoca Est
17:53 - 22:00
20,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 24 min
Zalău Nord - Cluj Napoca Est
10:46 - 15:10
22,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 4 h 2 min
Zalău Nord - Cluj Napoca
10:46 - 14:48
24,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 5 h 58 min
Zalău Nord - Cluj Napoca Est
10:46 - 16:44
26,15 RON

Cât de lungă este călătoria de la Zalău la Cluj-Napoca cu trenul?

Distanța dintre Zalău și Cluj-Napoca este în jur de 64 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 h 49 min. Totuși, cele mai rapide rute între Zalău și Cluj-Napoca durează 3 h 11 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Zalău la Cluj-Napoca?

Prima plecare zilnică de la Zalău la Cluj-Napoca este la 08:08, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:07. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Zalău și Cluj-Napoca. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Zalău la Cluj-Napoca cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Zalău și Cluj-Napoca. Vă puteți începe călătoria în Zalău la stații precum Zalău Nord. Acestea se leagă de stații care includ Cluj Napoca și Cluj Napoca Est din Cluj-Napoca. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Zalău la Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Zalău la Cluj-Napoca?

Veți putea să călătoriți de la Zalău la Cluj-Napoca folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 9 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 11 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Zalău la Cluj-Napoca folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Zalău la Cluj-Napoca în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 9 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Cluj-Napoca

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.