Gasiți un tren de la Zalău până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 100 RON
Durata călătoriei 16 h 45 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare: 06:08
Ultima plecare: 23:35
Distanța 12km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Zalău la Crasna.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Zalău la Crasna?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Zalău la Crasna oferite de CFR Călători.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Zalău la Crasna?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Zalău la Crasna ultimul de 108,35 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Zalău pentru a putea fi în jur de Crasna 99,95 RON.

Trenuri din Zalău spre Crasna


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Zalău la Crasna?

Trenurile spre pot pleca din Crasna ultimul Zalău Nord și să ajungă la Crasna.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Crasna ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 16 ore și 45 minute pentru a ajunge la cu trenul Crasna, dar va avea nevoie de 13 ore și 56 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 06:09, în timp ce ultima părăsește Zalău la 23:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another