Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Zăneşti până la Bacău Starting from 4,40 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Zăneşti la Bacău

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zăneşti la Bacău? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Zăneşti la Bacău, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Zăneşti la Bacău?

Când călătoriți de la Zăneşti la Bacău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 5,60 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,40 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Zăneşti la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 4,40 RON
Durata călătoriei 52 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 07:19
Ultima plecare 21:18
Distanța 39 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
10
Transportatori
1
Prețul minim
4,40 RON
Prețul maxim
6,80 RON

Zăneşti - Bacău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

4,40 RON

Data
Duminică 5 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Zănești Neamț hc - Lespezi Bacău hc
19:18 - 19:54
CFR Călători
36min
CO2: 1.39kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 41 min
Zănești Neamț hc - Lespezi Bacău Hc
07:19 - 08:00
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 41 min
Zănești Neamț hc - Lespezi Bacău Hc
09:44 - 10:25
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 41 min
Zănești Neamț hc - Lespezi Bacău Hc
16:53 - 17:34
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 36 min
Zănești Neamț hc - Lespezi Bacău Hc
19:04 - 19:40
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 36 min
Zănești Neamț hc - Lespezi Bacău Hc
21:18 - 21:54
4,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 1 h 8 min
Zănești Neamț hc - Bacău
07:19 - 08:27
6,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
direct
Durata: 1 h 8 min
Zănești Neamț hc - Bacău
09:44 - 10:52
6,80 RON

Cât durează să ajung de la Zăneşti la Bacău cu trenul?

Distanța dintre Zăneşti și Bacău este în jur de 39 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 52 min. Totuși, cele mai rapide rute între Zăneşti și Bacău durează 36 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Zăneşti la Bacău?

În general, prima plecare a zilei din Zăneşti va fi la 07:19, iar ultima plecare va fi la 21:18. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Zăneşti la Bacău se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Zăneşti la Bacău?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Zăneşti și Bacău. Vă puteți începe călătoria în Zăneşti la stații precum Zănești Neamț hc și Zănesti Neamț Hc. Acestea se leagă de stații care includ Lespezi Bacău hc și Bacău din Bacău. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Zăneşti la Bacău.

Câte călătorii de la Zăneşti la Bacău sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Zăneşti la Bacău poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 10 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 10 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Zăneşti la Bacău. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Zăneşti la Bacău variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 10 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Bacău

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.