• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Zimandu Nou până la Oradea Starting from 15,40 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Călătoria de la Zimandu Nou la Oradea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zimandu Nou la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Zimandu Nou la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Zimandu Nou la Oradea?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Zimandu Nou la Oradea costă 15,40 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 21,70 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Zimandu Nou la Oradea.Zimandu Nou la Oradea transport tren

Cel mai bun preț 15,40 RON
Durata călătoriei 3 h 6 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 06:51
Ultima plecare 22:26
Distanța 96 km

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
17
Transportatori
1
Prețul minim
15,40 RON
Prețul maxim
40,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 35 min
Zimandu Nou hc - Oradea Vest
06:51 - 09:26
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 43 min
Zimandu Nou hc - Oradea
06:51 - 09:34
15,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 22 min
Zimandu Nou hc - Oradea Vest
09:36 - 11:58
16,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 30 min
Zimandu Nou hc - Oradea
09:36 - 12:06
16,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 21 min
Zimandu Nou hc - Oradea
17:49 - 20:10
16,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 13 min
Zimandu Nou hc - Oradea Vest
17:49 - 20:02
16,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 19 min
Zimandu Nou hc - Oradea Vest
22:26 - 00:45
16,40 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Zimandu Nou la Oradea cu trenul?

Distanța dintre Zimandu Nou și Oradea este în jur de 97 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 h 6 min. Totuși, cele mai rapide rute între Zimandu Nou și Oradea durează 2 h 13 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Zimandu Nou la Oradea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Zimandu Nou la Oradea, care de obicei este la 06:51. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 22:26. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Zimandu Nou la Oradea?

În Zimandu Nou, stațiile de plecare includ Zimandu Nou Hc. Când veți sosi în Oradea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Oradea, Oradea Vest, Oradea Est și Oradea Est Triaj H. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Zimandu Nou la Oradea sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Zimandu Nou la Oradea folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 17 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 17 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Zimandu Nou la Oradea folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 8 legături directe de la Zimandu Nou la Oradea în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 9 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.