• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Zorile până la Giurgiu

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Giurgiu

Ajungeți de la Zorile la Giurgiu cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Zorile la Giurgiu? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Zorile la Giurgiu, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Zorile la Giurgiu transport tren

Distanța 57 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Zorile - Giurgiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 2 h 39 min
Zorile h - Giurgiu Nord
11:38 - 14:17
9,50 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 2 h 45 min
Zorile h - Giurgiu
11:38 - 14:23
9,50 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 2 h 5 min
Zorile h - Giurgiu Nord
19:08 - 21:13
9,85 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 2 h 11 min
Zorile h - Giurgiu
19:08 - 21:19
9,85 RON

Cât de lungă este călătoria de la Zorile la Giurgiu cu trenul?

Distanța dintre Zorile și Giurgiu este aproximativ 57 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

În ce moment al zilei pot călători de la Zorile la Giurgiu?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Zorile la Giurgiu la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Zorile la Giurgiu?

În Zorile, stațiile de plecare includ Zorile h. Când veți sosi în Giurgiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Giurgiu Nord și Giurgiu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Zorile la Giurgiu?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Zorile la Giurgiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.