Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Coronavírus Coronavirus (COVID-19): Informații despre călătoria dvs.

Coronavirus (COVID-19): Informații despre călătoria dvs.

În urma focarului de Coronavirus, autoritățile au luat măsurile de protecție necesare care ar putea afecta călătoria dvs. Pentru a vă ajuta să vă ajustați planurile de călătorie, mulți transportatori și-au schimbat politicile de rezervare și anulare. Puteți găsi mai jos toate informațiile necesare. Vă recomandăm, de asemenea, să contactați agenția de asigurare pentru călătorii pentru a afla condițiile aplicării unei noi polițe.

Dacă intenționați să călătoriți, vă rugăm să urmați instrucțiunile autorităților locale și să amânați călătoria, dacă este nevoie.

Puteți afla despre politicile de transport aici.

Coronavirusul este răspândit prin contactul direct cu picăturile respiratorii ale unei persoane infectate care tușește sau strănută și prin atingerea suprafețelor contaminate cu virusul. Simptomele COVID-19 sunt febra, tusea, respirația și curgerea nasului, care sunt similare gripei.

În multe țări a devenit obligatoriu purtarea măștilor în public, împreună cu păstrarea distanței fizice între 1m și 2m (în funcție de țară) față de alte persoane în spațiile publice. Aici puteți afla cum să purtați o mască de față în siguranță.

Cea mai bună protecție împotriva coronavirusului rămâne să vă spălați frecvent mâinile cu apă și săpun și să le spălați timp de cel puțin 20 de secunde. Curățarea mâinilor cu un produs pe bază de alcool funcționează de asemenea, dar este mai puțin eficientă, deoarece nu va elimina toți microbii, dar este totuși o bună practică de întreținut.

Aici puteți găsi raportul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) despre țările afectate de coronavirus

Vă vom ține la curent dacă apar noi modificări.

Surse:

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
199 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback