Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Arad până la Târgu-Mureş

Starting from
1.667,94 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgu-Mureş

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Arad la Târgu-Mureş

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Arad la Târgu-Mureş. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Arad la Târgu-Mureş?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Arad la Târgu-Mureş. Însă în medie veți plăti în jur de 2.600,99 RON pentru un bilet de avion. Puteți găsi bilete de avion la prețuri mici chiar și de 1.667,94 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de avion mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de avion ale lor.Arad la Târgu-Mureş transport zbor

Cel mai bun preț 1.667,94 RON
Durata călătoriei 29 h 27 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 16:50
Ultima plecare 12:40
Distanța 252 km
Plecare Arad
Sosire Târgu-Mureş
Transportatori TAROM, , Hahn Air Systems, Blue Air

Prețul biletului Arad - Târgu-Mureş în fiecare zi

 
Azi
36,50 RON
53,60 RON
Mâine
36,50 RON
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
2
Transportatori
-
Prețul minim
1.667,94 RON
Prețul maxim
4.118,04 RON

Arad - Târgu-Mureş

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

36,50 RON

Data
Marți 17 Mai 2022
CFR Călători-logo
Arad - Târgu Mureș Sud
07:56 - 21:25
CFR Călători
13h 29min
2 schimbări
CO2: 0.72kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Arad la Târgu-Mureş cu avionul?

Călătoria de la Arad la Târgu-Mureş acoperă o distanță de 252 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 29 h 27 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 23 h 50 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Arad la Târgu-Mureş făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Arad la Târgu-Mureş?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Arad la Târgu-Mureş, care de obicei este la 16:50. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 12:40. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Arad la Târgu-Mureş, ce aeroporturi pot utiliza?

Veți putea pleca din Arad folosind aeroporturi precum Arad. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Tirgu Mures din Târgu-Mureş. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Arad, fie în Târgu-Mureş, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Arad la Târgu-Mureş?

Ruta de la Arad la Târgu-Mureş este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la 2 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Arad de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Arad la Târgu-Mureş, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback