Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Baia Mare până la București

Starting from
100,42 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Ajungeți de la Baia Mare la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Baia Mare la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Baia Mare la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Baia Mare la București cu avionul?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Baia Mare la București costă 100,42 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 233,21 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Baia Mare la București.Baia Mare la București transport zbor

Cel mai bun preț 183,39 RON
Durata călătoriei 2 h 34 min
Călătorii pe zi 2
Prima plecare 15:40
Ultima plecare 18:50
Distanța 408 km

Prețul biletului Baia Mare - București în fiecare zi

 
Azi
98,65 RON
Detalii
102,32 RON
Mâine
98,65 RON
Detalii
102,32 RON
În 2 zile
98,65 RON
201,28 RON
102,32 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
Detalii
În 5 zile
97,30 RON
Detalii
92,57 RON
În 6 zile
88,10 RON
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
2
Transportatori
4
Prețul minim
100,42 RON
Prețul maxim
3.147,67 RON

Baia Mare - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

97,30 RON

Data
Duminică 30 Ianuarie 2022
CFR Călători-logo
Baia Mare - București Nord
17:10 - 06:27
CFR Călători
13h 17min
1 schimbări
CO2: 14.68kg
Cel mai ieftin
TAROM-logo
TAROM
direct
Durata: 1 h 20 min
Baia Mare - Otopeni Intl
18:50 - 20:10
291,95 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Baia Mare la București cu avionul?

Călătoria între Baia Mare și București este lungă de vreo 408 km și de obicei durează aproximativ 1 h 57 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 45 min. Dacă încercați să ajungeți de la Baia Mare la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Baia Mare la București?

Prima călătorie a zilei pornește de la Baia Mare la 15:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 18:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Baia Mare și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Baia Mare la București?

În Baia Mare, aeroporturile de plecare includ Baia Mare. Când veți sosi în București, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Otopeni Intl. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Baia Mare spre București?

Ruta de la Baia Mare la București este deservită de furnizori care includ TAROM, Blue Air, Astra Airlines și Ita airways. De la această listă de furnizori de transport, există până la 11 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Baia Mare de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Baia Mare la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 1 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie
Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback