Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Barcelona până la Satu Mare Starting from 482,36 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Satu Mare

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Barcelona la Satu Mare

Plănuiți să călătoriți de la Barcelona la Satu Mare? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Barcelona la Satu Mare cu avionul?

Când călătoriți de la Barcelona la Satu Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.554,76 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 482,36 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Barcelona la Satu Mare transport zbor

Cel mai bun preț 482,36 RON
Durata călătoriei 28 h 14 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 06:15
Ultima plecare 23:30
Distanța 1.782 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
10
Transportatori
3
Prețul minim
482,36 RON
Prețul maxim
9.264,87 RON

Barcelona - Satu Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 33 h 25 min
Barcelona-El Prat - Satu Mare
23:30 - 09:55
574,74 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Barcelona la Satu Mare cu avionul?

Călătoria de la Barcelona la Satu Mare acoperă o distanță de 1.782 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 28 h 14 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 5 h 55 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Barcelona la Satu Mare făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Barcelona la Satu Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Barcelona la 06:15. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 23:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Barcelona și Satu Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la Barcelona laSatu Mare?

Călătoriile internaționale de la Spania la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Spania, veți putea să folosiți aeroporturi precum Barcelona-El Prat. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Satu Mare. Nu fiecare aeroport din Spania are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

Puteți pleca din Barcelona la aeroporturi precum Barcelona-El Prat. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Satu Mare la următoarele aeroporturi: Satu Mare. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Barcelona și Satu Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Barcelona la Satu Mare?

În medie, sunt 10 plecări zilnice de la Barcelona la Satu Mare. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 19 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ , Air France și TAROM și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie plecări de la Barcelona care merg direct la Satu Mare. Există 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Satu Mare

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.