Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Barcelona până la Sibiu Starting from 253,36 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Barcelona la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Barcelona la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Barcelona la Sibiu?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Barcelona la Sibiu costă 253,36 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 2.869,31 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Barcelona la Sibiu.Barcelona la Sibiu transport zbor

Cel mai bun preț 253,36 RON
Durata călătoriei 28 h 58 min
Călătorii pe zi 91
Prima plecare 01:30
Ultima plecare 23:35
Distanța 1.831 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
91
Transportatori
4
Prețul minim
253,36 RON
Prețul maxim
10.412,16 RON

Barcelona - Sibiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 20 h 10 min
Barcelona-El Prat - Sibiu
21:45 - 18:55
253,36 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 18 h 55 min
Barcelona-El Prat - Sibiu
23:00 - 18:55
458 RON
Alitalia-logo
Alitalia
2 schimbări
Durata: 30 h 15 min
Barcelona-El Prat - Sibiu
11:40 - 18:55
561,15 RON
Air Europa-logo
Air Europa
3 schimbări
Durata: 33 h 15 min
Barcelona-El Prat - Sibiu
08:40 - 18:55
565,14 RON
EasyJet-logo
EasyJet
2 schimbări
Durata: 19 h
Barcelona-El Prat - Sibiu
22:55 - 18:55
574,93 RON
Vueling-logo
Vueling
2 schimbări
Durata: 22 h 55 min
Barcelona-El Prat - Sibiu
19:00 - 18:55
589,50 RON
TAP AIR PORTUGAL-logo
TAP AIR PORTUGAL
3 schimbări
Durata: 35 h 55 min
Barcelona-El Prat - Sibiu
06:00 - 18:55
604,12 RON

Cât de lungă este călătoria de la Barcelona la Sibiu cu avionul?

Călătoria între Barcelona și Sibiu cu avionul durează de obicei 28 h 58 min pentru a acoperi o distanță de 1.831 km. Cea mai scurtă călătorie de la Barcelona la Sibiu vă va duce 4 h 55 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Sibiu, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Barcelona la Sibiu?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Barcelona la Sibiu, care de obicei este la 01:30. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 23:35. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Barcelona la Sibiu?

Puteți călători de la Spania la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Spania, puteți folosi aeroporturi precum Barcelona-El Prat. Acestea vă vor duce la aeroporturi precum Sibiu din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între aeroportul dvs. din Spania și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe aeroporturi pe parcurs.

Puteți pleca din Barcelona la aeroporturi precum Barcelona-El Prat. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Sibiu la următoarele aeroporturi: Sibiu. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Barcelona și Sibiu. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Barcelona spre Sibiu?

Veți putea să călătoriți de la Barcelona la Sibiu folosind companii precum , Lufthansa, TAROM și Ryanair. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 91 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 91 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Barcelona la Sibiu folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Barcelona la Sibiu în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 91 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Sibiu

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.