Gasiți un zbor de la București până la Iaşi

Începe de la
30,15 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la București la Iaşi

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la București la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la București la Iaşi?

Când călătoriți de la București la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 303,83 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 30,15 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.București la Iaşi transport zbor

Cel mai bun preț 30,15 RON
Durata călătoriei 1 h 4 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 18:15
Ultima plecare 21:50
Distanța 325 km
Plecare București
Sosire Iaşi
Transportatori blueair, hahnairsystems, TAROM, Blue Air, Hahn Air Systems, , Lufthansa, Austrian Airlines, Wizz Air, Air Europa, APG Airlines, Hahn Air, Alitalia, KLM, Ernest Airlines, Air France, ブエリング航空, Aegean Airlines, Delta, Flexflight

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
6
Transportatori
18
Prețul minim
30,15 RON
Prețul maxim
9.393,88 RON

București - Iaşi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la București la Iaşi cu avionul?

Călătoria de la București la Iaşi acoperă o distanță de 326 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 h 4 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 50 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la București la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Iaşi?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 18:15. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Iaşi. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la București laIaşi?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele aeroporturi: Otopeni Intl. Sosind la Iaşi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Iasi. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la București la Iaşi?

Veți putea să călătoriți de la București la Iaşi folosind companii precum TAROM, Blue Air, Hahn Air Systems, , Lufthansa, Austrian Airlines, Wizz Air, Air Europa, APG Airlines, Hahn Air, Alitalia, KLM, Ernest Airlines, Air France, ブエリング航空, Aegean Airlines, Delta și Flexflight. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 49 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 6 legături directe de la București la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback