Gasiți un zbor de la București până la Madrid

Începe de la
448,08 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 448,08 RON

Mâine

De la 219,89 RON

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la București la Madrid cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Madrid? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la București la Madrid?

Prețurile biletelor de avion de la București la Madrid variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la București la Madrid vor costa 131,88 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.128,51 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Rezumatul călătoriei cu Zbor

Călătoria de la București la Madrid de la Plane este de 2473 km și durează 12 h 22 min. Există 90 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 08:10 și ultima la 22:00. Este posibil să călătoriți de la București la Madrid cu Plane pentru doar 131,88 RON sau până la 33.857,55 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 45 RON.

Cel mai bun preț 143,71 RON
Durata călătoriei 11 h 24 min
Conexiune pe zi 90
Cel mai mic pret 143,71 RON
Cel mai mare preț 6.190,87 RON
Prima Plecare 13:20
Ultima Plecare 22:00
Distanţă 2.473 km
Plecare București
Sosire Madrid
Transportatori TAROM, Air Europa,

Zbor Bilete de la București la Madrid

  Feb 03
  91.7
  Feb 04
  45
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  -1°
  Feb 08
  Detalii
  -1°
  Feb 09
  Detalii
  -1°
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  10°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
Detalii
743,66 RON
Feb 04
Saturday
811,56 RON
448,08 RON
Feb 05
Sunday
811,14 RON
219,89 RON
Feb 06
Monday
Detalii
Detalii
Feb 07
Tuesday
-1°
Detalii
Detalii
Feb 08
Wednesday
-1°
Detalii
Detalii
Feb 09
Thursday
-1°
Detalii
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva București - Madrid Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

București la Madrid Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Zbor
704.805kg
Tren
34.622kg
Autobuz
168.164kg
Mașină
121.177kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Madrid

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să ajung de la București la Madrid cu avionul?

Distanța dintre București și Madrid este în jur de 2.473 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 12 h 22 min. Totuși, cele mai rapide rute între București și Madrid durează 4 h. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la București la Madrid?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 08:10. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Madrid. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la București la Madrid?

Când călătoriți de la România cu avionul, veți putea pleca de la aeroporturi precum Otopeni Intl și Henri Coandă International Airport. Aceste rute se vor lega de aeroporturi, inclusiv Barajas și Madrid Aeropuerto T4 din Spania. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care aeroporturi din România și Spania au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la aeroportul preferat din România la punctul dvs. de sosire din Spania.

Veți putea pleca din București folosind aeroporturi precum Otopeni Intl și Henri Coandă International Airport. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Barajas și Madrid Aeropuerto T4 din Madrid. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în București, fie în Madrid, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la București la Madrid?

Veți putea să călătoriți de la București la Madrid folosind companii precum Tarom, Air Europa, Blue Air, Hahn Air Systems, Ryanair, Wizz Air, Iberia Express, Iberia, Air France, , British Airways, Lot, Lufthansa, Austrian Airlines, Turkish Airlines, El Al Israel Airlines, Air Moldova, Qatar Airways, Aeroflot, Vueling, Tap Air Portugal, Klm, Brussels Airlines, Czech Airlines, Ukraine Intl Air, Swiss, Alitalia, Bulgaria Air, Airbaltic, Ethiopian Air, El Al, Air Austral, Royal Jordanian, United, Smartwings, Air Canada, Sas, ブエリング航空, Apg Airlines, Laudamotion, United Airlines, Lotポーランド航空, Ukraine International, Lauda, Israir, Emirates, Royal Air Maroc, Flexflight, Lucky2go, Gate1 Com Sg, Kiwi Com, Mytrip Com, Hutchgo Com, Lol Travel, Edreams, Bravofly, Iwofly, Travel2be, Gotogate, Flightnetwork, Cheaptickets, Opodo, Lastminute It, Volagratis, Tripmonster, Ux, W6, Travelocity, Smartfares, Combigo și Expedia. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 87 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 155 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Madrid folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 3 legături directe de la București la Madrid în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 84 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback