Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la București până la Paris

Starting from
77,32 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

De la 1.404,69 RON
Transport Zbor

Mâine

De la 770,51 RON
Transport Zbor

2 Zile

De la 563,78 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Paris

Descoperă

Ajungeți de la București la Paris cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la București la Paris? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de avion de la București la Paris?

Cele mai ieftine bilete de avion de la București la Paris costă 77,32 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.372,68 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la București la Paris.București la Paris transport zbor

Cel mai bun preț 91,06 RON
Durata călătoriei 3 h 15 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 20:25
Ultima plecare 18:45
Distanța 1.870 km
Plecare București
Sosire Paris
Transportatori Air France, TAROM, Blue Air, Hahn Air Systems, Wizz Air, Xaer f ran s, British Airways, , TAP AIR PORTUGAL, Air Europa, Pegasus Airlines, Aeroflot, Iberia, Vueling Airlines, Austrian Airlines, KLM, Lufthansa, Czech Airlines, LOT, Bulgaria Air, Aegean Airlines, Air Moldova, Turkish Airlines, Qatar Airways, EL AL Israel Airlines, Alitalia, Royal Jordanian, LOT Polish Airlines, Air Serbia, AirBaltic, Etihad Airways, Eurowings, Ukraine Intl Air, ブエリング航空, LOTポーランド航空, KLMオランダ航空, TAPポルトガル航空, EL AL, Hahn Air, Ryanair, SWISS, Air Malta, Smartwings, SAS, Brussels Airlines, Montenegro Air, Adria Airways, Vueling, APG Airlines, Croatia Airlines, Arkia, Laudamotion, 波兰LOT航空, Smart Wings, Ukraine International, Finnair, Lauda, SunExpress, Emirates, Astra Airlines, Luxair, Ita airways, Flexflight

Prețul biletului București - Paris în fiecare zi

 
Azi
Detalii
1.812,02 RON
Mâine
438,46 RON
1.404,69 RON
În 2 zile
Detalii
770,51 RON
În 3 zile
438,46 RON
563,78 RON
În 4 zile
456,59 RON
513,35 RON
În 5 zile
535,91 RON
321,43 RON
În 6 zile
Detalii
248,39 RON

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
4
Transportatori
41
Prețul minim
77,32 RON
Prețul maxim
15.742,33 RON

București - Paris

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

535,91 RON

Data
Vineri 1 Iulie 2022
FlixBus-logo
Bucarest - Massy-Palaiseau
03:45 - 17:40
FlixBus
38h 55min
CO2: 65.84kg
Transport Zbor

321,43 RON

Data
Vineri 1 Iulie 2022
Wizz Air-logo
Otopeni Intl - Beauvais-Tillé
06:05 - 08:10
Wizz Air
3h 5min
CO2: 346.03kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la București la Paris cu avionul?

Distanța dintre București și Paris este în jur de 1.871 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 h 19 min. Totuși, cele mai rapide rute între București și Paris durează 3 h 5 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la București la Paris?

Prima călătorie a zilei pornește de la București la 07:05. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 18:45. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între București și Paris. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la București laParis?

Când călătoriți de la România cu avionul, veți putea pleca de la aeroporturi precum Internacional de Bucarest-Henri Coandă și Otopeni Intl. Aceste rute se vor lega de aeroporturi, inclusiv Charles De Gaulle și Beauvais-Tillé din Franța. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care aeroporturi din România și Franța au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la aeroportul preferat din România la punctul dvs. de sosire din Franța.

În București, aeroporturile de plecare includ Internacional de Bucarest-Henri Coandă și Otopeni Intl. Când veți sosi în Paris, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Charles De Gaulle și Beauvais-Tillé. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la București la Paris au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la București la Paris folosind companii precum Air France, TAROM, Blue Air, Wizz Air, British Airways, , TAP AIR PORTUGAL, Air Europa, Pegasus Airlines, Aeroflot, Iberia, Austrian Airlines, KLM, Lufthansa, Czech Airlines, LOT, Aegean Airlines, Turkish Airlines, Qatar Airways, Alitalia, Air Serbia, AirBaltic, Etihad Airways, Eurowings, Ukraine Intl Air, ブエリング航空, EL AL, Ryanair, SWISS, Smartwings, SAS, Vueling, Arkia, Finnair, Lauda, SunExpress, Emirates, Astra Airlines, Luxair, Ita airways și Flexflight. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 148 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la București la Paris folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 6 legături directe de la București la Paris în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback