Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Bydgoszcz până la Cluj-Napoca

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Descoperă

Călătoria dvs. de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Bydgoszcz la Cluj-Napoca transport zbor

Distanța 812 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Bydgoszcz - Cluj-Napoca

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

LOT-logo
LOT
2 schimbări
Durata: 46 h
Bydgoszcz - Napoca
15:10 - 14:10
603,58 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 43 h 55 min
Bydgoszcz - Napoca
06:00 - 02:55
717,30 RON
LOT-logo
LOT
2 schimbări
Durata: 27 h 45 min
Bydgoszcz - Napoca
15:10 - 19:55
743,57 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 34 h 45 min
Bydgoszcz - Napoca
15:10 - 02:55
831,02 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 28 h 45 min
Bydgoszcz - Napoca
06:00 - 11:45
1.106,60 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 26 h 30 min
Bydgoszcz - Napoca
15:10 - 18:40
1.110,94 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 22 h 20 min
Bydgoszcz - Napoca
15:10 - 14:30
1.163,46 RON

Cât durează să ajung de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca cu avionul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 812 km de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca ar putea să dureze mai mult de .

Când sunt plecările de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca?

În general, prima plecare a serii din Bydgoszcz va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca?

Călătoriile internaționale de la Polonia la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Polonia, veți putea să folosiți aeroporturi precum Bydgoszcz. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Napoca. Nu fiecare aeroport din Polonia are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

Veți putea pleca din Bydgoszcz folosind aeroporturi precum Bydgoszcz. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Napoca din Cluj-Napoca. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Bydgoszcz, fie în Cluj-Napoca, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bydgoszcz la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback