Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Ciulniţa până la Satu Mare

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Satu Mare

Descoperă

Călătoria de la Ciulniţa la Satu Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Ciulniţa la Satu Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Ciulniţa la Satu Mare transport zbor

Distanța 500 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Ciulniţa - Satu Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

TAROM-logo
TAROM
direct
Durata: 1 h 25 min
Otopeni Intl - Satu Mare
18:00 - 19:25
472,57 RON
TAROM-logo
TAROM
direct
Durata: 1 h 25 min
Otopeni Intl - Satu Mare
08:25 - 09:50
764,37 RON

Cât timp va dura să ajung de la Ciulniţa la Satu Mare cu avionul?

Cu o distanță de 501 km între Ciulniţa și Satu Mare, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

Când sunt plecările de la Ciulniţa la Satu Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Ciulniţa la Satu Mare, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Ciulniţa la Satu Mare, ce aeroporturi pot utiliza?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Ciulniţa și Satu Mare. Vă puteți începe călătoria în Ciulniţa la aeroporturi precum Otopeni Intl. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Satu Mare din Satu Mare. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Ciulniţa la Satu Mare.

Câte călătorii de la Ciulniţa la Satu Mare sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ciulniţa la Satu Mare. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Satu Mare

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.