• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Constanţa până la Cluj-Napoca Starting from 249,27 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la Cluj-Napoca

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Constanţa la Cluj-Napoca. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Constanţa la Cluj-Napoca cu avionul?

Prețurile biletelor de avion de la Constanţa la Cluj-Napoca variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Constanţa la Cluj-Napoca vor costa 249,27 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.240,08 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Constanţa la Cluj-Napoca transport zbor

Cel mai bun preț 249,27 RON
Durata călătoriei 25 h 54 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 22:25
Ultima plecare 21:40
Distanța 487 km

Prețul biletului Constanţa - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Mâine
129,65 RON
851,63 RON
În 2 zile
114,40 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
249,27 RON
În 6 zile
121,95 RON
848,13 RON

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
27
Transportatori
6
Prețul minim
249,27 RON
Prețul maxim
9.543,96 RON

Constanţa - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

114,40 RON

Data
Joi 28 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Constanța - Cluj Napoca Est
22:00 - 14:44
CFR Călători
16h 44min
3 schimbări
CO2: 17.54kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

932,27 RON

Data
Miercuri 27 Octombrie 2021
Turkish Airlines-logo
Mihail Kogalniceanu - Napoca
10:25 - 11:25
Turkish Airlines
25h
3 schimbări
CO2: 97.93kg
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
Durata: 22 h 35 min
Mihail Kogalniceanu - Napoca
22:25 - 21:00
851,63 RON
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
Durata: 22 h 20 min
Mihail Kogalniceanu - Napoca
22:25 - 20:45
919,65 RON
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
Durata: 19 h 5 min
Mihail Kogalniceanu - Napoca
22:25 - 17:30
1.125,41 RON
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
Durata: 26 h 50 min
Mihail Kogalniceanu - Napoca
22:25 - 01:15
1.133,69 RON
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
Durata: 28 h 5 min
Mihail Kogalniceanu - Napoca
22:25 - 02:30
1.146,31 RON
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
Durata: 15 h 25 min
Mihail Kogalniceanu - Napoca
22:25 - 13:50
1.154,84 RON
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
Durata: 34 h 5 min
Mihail Kogalniceanu - Napoca
22:25 - 08:30
1.197,23 RON

Cât de lungă este călătoria de la Constanţa la Cluj-Napoca cu avionul?

Călătoria între Constanţa și Cluj-Napoca este lungă de vreo 488 km și de obicei durează aproximativ 26 h 39 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 1 h 5 min. Dacă încercați să ajungeți de la Constanţa la Cluj-Napoca cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Constanţa la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Constanţa la Cluj-Napoca la 20:10. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Constanţa la Cluj-Napoca?

Puteți pleca din Constanţa la aeroporturi precum Mihail Kogalniceanu. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Cluj-Napoca la următoarele aeroporturi: Napoca. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Constanţa și Cluj-Napoca. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Constanţa la Cluj-Napoca au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Constanţa la Cluj-Napoca poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 21 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv , Turkish Airlines, Blue Air, Wizz Air, TAROM și Delta. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 38 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Constanţa la Cluj-Napoca. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Constanţa la Cluj-Napoca variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 20 călătorii cu una sau mai multe schimbări.