Train Illustration

Gasiți un zbor de la Constanţa până la Craiova

Starting from
498 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la Craiova

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Constanţa la Craiova. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de avion de la Constanţa la Craiova?

Când călătoriți de la Constanţa la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.777,62 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 498 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Constanţa la Craiova transport zbor

Cel mai bun preț 498 RON
Durata călătoriei 23 h 56 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 15:30
Ultima plecare 21:40
Distanța 387 km
Plecare Constanţa
Sosire Craiova
Transportatori Wizz Air, , Multiple Carriers

Prețul biletului Constanţa - Craiova în fiecare zi

 
Azi
97,80 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
92,70 RON
În 3 zile
92,70 RON
În 4 zile
87,60 RON
În 5 zile
92,70 RON
În 6 zile
87,60 RON

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
6
Transportatori
3
Prețul minim
498 RON
Prețul maxim
4.904,63 RON

Constanţa - Craiova

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

87,60 RON

Data
Vineri 26 August 2022
CFR Călători-logo
Constanța - Craiova
08:39 - 16:21
CFR Călători
7h 42min
1 schimbări
CO2: 1.11kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Constanţa la Craiova cu avionul?

Distanța dintre Constanţa și Craiova este în jur de 387 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 23 h 56 min. Totuși, cele mai rapide rute între Constanţa și Craiova durează 13 h 10 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Constanţa la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Constanţa la Craiova, care de obicei este la 15:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 21:40. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Constanţa la Craiova?

Puteți pleca din Constanţa la aeroporturi precum Mihail Kogalniceanu. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Craiova la următoarele aeroporturi: Craiova. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Constanţa și Craiova. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Constanţa la Craiova?

Veți putea să călătoriți de la Constanţa la Craiova folosind companii precum Wizz Air, și Multiple Carriers. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 20 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Constanţa la Craiova folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Constanţa la Craiova în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
220 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback