Train Illustration

Gasiți un zbor de la Constanţa până la Timişoara

Starting from
280,21 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Constanţa la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Constanţa la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Constanţa la Timişoara?

Prețurile biletelor de avion de la Constanţa la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Constanţa la Timişoara vor costa 280,21 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.593,42 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Constanţa la Timişoara transport zbor

Cel mai bun preț 354,12 RON
Durata călătoriei 18 h 36 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 07:35
Ultima plecare 22:35
Distanța 609 km
Plecare Constanţa
Sosire Timişoara
Transportatori Blue Air, , Wizz Air, Hahn Air Systems, Multiple Carriers, TAROM, APG Airlines, Turkish Airlines

Prețul biletului Constanţa - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
128,30 RON
Detalii
Detalii
Mâine
121,45 RON
Detalii
Detalii
În 2 zile
121 RON
Detalii
Detalii
În 3 zile
130,25 RON
606,17 RON
155,91 RON
În 4 zile
123,30 RON
Detalii
Detalii
În 5 zile
121,45 RON
Detalii
Detalii
În 6 zile
121,45 RON
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
19
Transportatori
8
Prețul minim
280,21 RON
Prețul maxim
12.541,26 RON

Constanţa - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

114,60 RON

Data
Duminică 28 August 2022
CFR Călători-logo
Constanța - Timișoara Sud
21:45 - 13:23
CFR Călători
15h 38min
1 schimbări
CO2: 1.75kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Constanţa la Timişoara cu avionul?

Distanța dintre Constanţa și Timişoara este în jur de 610 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 21 h 32 min. Totuși, cele mai rapide rute între Constanţa și Timişoara durează 6 h 40 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Constanţa la Timişoara?

Prima plecare zilnică de la Constanţa la Timişoara este la 15:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:35. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Constanţa și Timişoara. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Constanţa la Timişoara?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Constanţa și Timişoara. Vă puteți începe călătoria în Constanţa la aeroporturi precum Mihail Kogalniceanu. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Timisoara din Timişoara. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Constanţa la Timişoara.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Constanţa la Timişoara?

Veți putea să călătoriți de la Constanţa la Timişoara folosind companii precum Blue Air, , Wizz Air, Hahn Air Systems, Multiple Carriers, TAROM, APG Airlines și Turkish Airlines. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 14 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 41 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Constanţa la Timişoara folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Constanţa la Timişoara în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 14 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback