Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Cracovia până la Baia Mare

Starting from
326,30 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Baia Mare

Descoperă

Călătoria dvs. de la Cracovia la Baia Mare cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Cracovia la Baia Mare? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Cracovia la Baia Mare?

În medie, un bilet de avion de la Cracovia la Baia Mare vă va costa 1.276,99 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 326,30 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Cracovia la Baia Mare transport zbor

Cel mai bun preț 326,30 RON
Durata călătoriei 37 h
Călătorii pe zi 21
Prima plecare 05:45
Ultima plecare 22:40
Distanța 378 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
21
Transportatori
1
Prețul minim
326,30 RON
Prețul maxim
8.320,17 RON

Cracovia - Baia Mare

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Wizz Air-logo
Wizz Air
3 schimbări
Durata: 42 h 45 min
J. Paul II Balice - Baia Mare
22:40 - 18:25
420,92 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 44 h 20 min
J. Paul II Balice - Baia Mare
21:05 - 18:25
472,42 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 43 h 40 min
J. Paul II Balice - Baia Mare
21:45 - 18:25
481,04 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Cracovia la Baia Mare cu avionul?

Călătoria de la Cracovia la Baia Mare acoperă o distanță de 378 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 37 h. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 19 h 40 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Cracovia la Baia Mare făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Cracovia la Baia Mare?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Cracovia la Baia Mare la 05:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:40. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Cracovia la Baia Mare?

Călătoriile internaționale de la Polonia la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Polonia, veți putea să folosiți aeroporturi precum J. Paul II Balice. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Baia Mare. Nu fiecare aeroport din Polonia are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Cracovia și Baia Mare. Vă puteți începe călătoria în Cracovia la aeroporturi precum J. Paul II Balice. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Baia Mare din Baia Mare. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Cracovia la Baia Mare.

Câte călătorii de la Cracovia la Baia Mare sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Cracovia la Baia Mare folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 21 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 39 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Cracovia la Baia Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Cracovia la Baia Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 21 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback