Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Girona până la Sibiu Starting from 916 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Descoperă

Ajungeți de la Girona la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Girona la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Girona la Sibiu?

Când călătoriți de la Girona la Sibiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.674,13 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 916 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Girona la Sibiu transport zbor

Cel mai bun preț 916 RON
Durata călătoriei 37 h 8 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 09:05
Ultima plecare 14:55
Distanța 1.755 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
5
Transportatori
1
Prețul minim
916 RON
Prețul maxim
3.050,07 RON

Girona - Sibiu

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Ryanair-logo
Ryanair
3 schimbări
Durata: 33 h 45 min
Costa Brava - Sibiu
13:00 - 23:45
916 RON
Ryanair-logo
Ryanair
3 schimbări
Durata: 46 h 10 min
Costa Brava - Sibiu
13:00 - 12:10
925,74 RON
Ryanair-logo
Ryanair
3 schimbări
Durata: 44 h 15 min
Costa Brava - Sibiu
14:55 - 12:10
935,49 RON
Transavia-logo
Transavia
3 schimbări
Durata: 31 h 30 min
Costa Brava - Sibiu
09:05 - 17:35
2.543,35 RON
TUI Airways-logo
TUI Airways
3 schimbări
Durata: 30 h
Costa Brava - Sibiu
10:35 - 17:35
3.050,07 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Girona la Sibiu cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la Girona la Sibiu, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Girona și Sibiu vor termina călătoria în 30 h. În medie, va fi nevoie de vreo 37 h 8 min pentru a parcurge 1.755 km între Girona și Sibiu.

Când sunt plecările de la Girona la Sibiu?

În general, prima plecare a zilei din Girona va fi la 09:05, iar ultima plecare va fi la 14:55. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Girona la Sibiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Girona la Sibiu?

În cazul în care călătoriți internațional de la Spania la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Costa Brava și să sosiți la Sibiu. Nu toate aeroporturile din Spania sunt legate de toate aeroporturile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Girona și Sibiu. Vă puteți începe călătoria în Girona la aeroporturi precum Costa Brava. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Sibiu din Sibiu. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Girona la Sibiu.

Câte călătorii zilnice există de la Girona la Sibiu?

Numărul exact al călătoriilor de la Girona la Sibiu poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 5 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 5 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Girona la Sibiu. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Girona la Sibiu variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 5 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Sibiu

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.