Train Illustration

Gasiți un zbor de la Iaşi până la Baia Mare

Starting from
409,62 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Baia Mare cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Baia Mare? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Baia Mare, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Iaşi la Baia Mare?

Când călătoriți de la Iaşi la Baia Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.149,62 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 409,62 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Baia Mare transport zbor

Cel mai bun preț 409,62 RON
Durata călătoriei 24 h 15 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 16:00
Ultima plecare 19:50
Distanța 307 km
Plecare Iaşi
Sosire Baia Mare
Transportatori TAROM, Hahn Air Systems, , Blue Air

Prețul biletului Iaşi - Baia Mare în fiecare zi

 
Azi
109,90 RON
Mâine
109,90 RON
În 2 zile
109,90 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
98,15 RON

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
7
Transportatori
4
Prețul minim
409,62 RON
Prețul maxim
13.142,56 RON

Iaşi - Baia Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

109,90 RON

Data
Joi 18 August 2022
CFR Călători-logo
Remiza T. Socola h - Baia Mare
19:06 - 18:24
CFR Călători
23h 18min
2 schimbări
CO2: 0.88kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Baia Mare cu avionul?

Distanța dintre Iaşi și Baia Mare este în jur de 308 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 24 h 15 min. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Baia Mare durează 4 h 35 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Baia Mare?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Baia Mare la 16:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 19:50. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Iaşi la Baia Mare?

Puteți pleca din Iaşi la aeroporturi precum Iasi. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Baia Mare la următoarele aeroporturi: Baia Mare. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Iaşi și Baia Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Baia Mare?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Baia Mare, puteți călători cu furnizori precum TAROM, Hahn Air Systems, și Blue Air. Veți găsi un număr maxim de 19 plecări pe zi. În medie, sunt 7 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Iaşi și Baia Mare. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 7 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback