Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Iaşi până la Cluj-Napoca Starting from 98,42 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Descoperă

Călătoria de la Iaşi la Cluj-Napoca cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de avion de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Iaşi la Cluj-Napoca costă 98,42 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.362,91 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Cluj-Napoca.Iaşi la Cluj-Napoca transport zbor

Cel mai bun preț 165,66 RON
Durata călătoriei 17 h 50 min
Călătorii pe zi 44
Prima plecare 05:00
Ultima plecare 19:50
Distanța 307 km

Prețul biletului Iaşi - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
77,05 RON
Detalii
Mâine
72,80 RON
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
74,15 RON
341,11 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
51
Transportatori
8
Prețul minim
98,42 RON
Prețul maxim
19.133,47 RON

Iaşi - Cluj-Napoca

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

74,15 RON

Data
Vineri 10 Decembrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Cluj Napoca Est
06:05 - 15:42
CFR Călători
9h 37min
1 schimbări
CO2: 11.04kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

598,32 RON

Data
Vineri 26 Noiembrie 2021
Blue Air-logo
Iasi - Napoca
05:00 - 17:25
Blue Air
12h 25min
1 schimbări
CO2: 61.65kg
Blue Air-logo
Blue Air
1 schimbare
Durata: 12 h 25 min
Iasi - Napoca
05:00 - 17:25
598,32 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
1 schimbare
Durata: 11 h 25 min
Iasi - Napoca
07:55 - 19:20
658,40 RON
TAROM-logo
TAROM
1 schimbare
Durata: 3 h
Iasi - Napoca
05:30 - 08:30
660,10 RON
TAROM-logo
TAROM
1 schimbare
Durata: 7 h 55 min
Iasi - Napoca
09:30 - 17:25
714,67 RON
TAROM-logo
TAROM
1 schimbare
Durata: 3 h 35 min
Iasi - Napoca
13:50 - 17:25
714,67 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
2 schimbări
Durata: 31 h 20 min
Iasi - Napoca
14:20 - 21:40
731,87 RON
TAROM-logo
TAROM
1 schimbare
Durata: 11 h 55 min
Iasi - Napoca
05:30 - 17:25
744,88 RON

Cât durează să ajung de la Iaşi la Cluj-Napoca cu avionul?

Călătoria între Iaşi și Cluj-Napoca este lungă de vreo 307 km și de obicei durează aproximativ 17 h 34 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 50 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Cluj-Napoca cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Cluj-Napoca, care de obicei este la 05:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:50. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Iaşi la Cluj-Napoca?

În Iaşi, aeroporturile de plecare includ 雅西国际机场 și Iasi. Când veți sosi în Cluj-Napoca, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum 克卢日纳波卡国际机场 și Napoca. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Cluj-Napoca?

Ruta de la Iaşi la Cluj-Napoca este deservită de furnizori care includ Blue Air, , TAROM, Wizz Air, Lufthansa, ブエリング航空, Alitalia și Turkish Airlines. De la această listă de furnizori de transport, există până la 100 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 48 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Cluj-Napoca, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 47 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Cluj-Napoca

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.