• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Iaşi până la Oradea Starting from 90,53 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Oradea

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Oradea

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Oradea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Oradea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Iaşi la Oradea cu avionul?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Iaşi la Oradea costă 90,53 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.424,71 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Oradea.Iaşi la Oradea transport zbor

Cel mai bun preț 132,82 RON
Durata călătoriei 21 h 55 min
Călătorii pe zi 21
Prima plecare 05:00
Ultima plecare 20:05
Distanța 429 km

Rezumatul traseului dupa plane

Călătorii
23
Transportatori
3
Prețul minim
90,53 RON
Prețul maxim
22.063,78 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 13 h 15 min
Iasi - Oradea
19:50 - 09:05
577,66 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 23 h 30 min
Iasi - Oradea
19:50 - 19:20
615,08 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 3 h 20 min
Iasi - Oradea
19:50 - 23:10
727,29 RON
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 16 h 45 min
Iasi - Oradea
16:20 - 09:05
789,61 RON
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 17 h 30 min
Iasi - Oradea
05:00 - 22:30
810,56 RON
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 18 h 10 min
Iasi - Oradea
05:00 - 23:10
822,89 RON
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 6 h 50 min
Iasi - Oradea
16:20 - 23:10
951,71 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Oradea cu avionul?

Călătoria între Iaşi și Oradea este lungă de vreo 429 km și de obicei durează aproximativ 21 h 59 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 h 45 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Oradea cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Oradea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Oradea, care de obicei este la 06:05. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:05. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Iaşi la Oradea, ce aeroporturi pot utiliza?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele aeroporturi: Iasi. Sosind la Oradea, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Oradea. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Oradea?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Oradea poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 22 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Blue Air, TAROM și . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 41 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Oradea. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Oradea variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 22 călătorii cu una sau mai multe schimbări.