Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Iaşi până la Satu Mare

Starting from
317,14 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Satu Mare

Descoperă

Călătoria dvs. de la Iaşi la Satu Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Iaşi la Satu Mare?

Prețurile biletelor de avion de la Iaşi la Satu Mare variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Iaşi la Satu Mare vor costa 317,14 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 812,56 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Iaşi la Satu Mare transport zbor

Cel mai bun preț 317,14 RON
Durata călătoriei 16 h 36 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 05:30
Ultima plecare 19:55
Distanța 361 km
Plecare Iaşi
Sosire Satu Mare
Transportatori TAROM, , ブエリング航空, Wizz Air, Alitalia, Wizz Air UK

Prețul biletului Iaşi - Satu Mare în fiecare zi

 
Azi
113,35 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
108,70 RON
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
9
Transportatori
4
Prețul minim
317,14 RON
Prețul maxim
13.850,70 RON

Iaşi - Satu Mare

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

108,70 RON

Data
Sâmbătă 21 Mai 2022
CFR Călători-logo
Iași - Satu Mare Sud
06:00 - 22:41
CFR Călători
16h 41min
2 schimbări
CO2: 1.04kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să ajung de la Iaşi la Satu Mare cu avionul?

Călătoria de la Iaşi la Satu Mare acoperă o distanță de 362 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 16 h 36 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 h 25 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Iaşi la Satu Mare făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Satu Mare?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Satu Mare, care de obicei este la 05:30. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:55. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt aeroporturile de pe ruta de la Iaşi laSatu Mare?

Puteți pleca din Iaşi la aeroporturi precum Iasi. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Satu Mare la următoarele aeroporturi: Satu Mare. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Iaşi și Satu Mare. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Satu Mare sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare folosind companii precum TAROM, , Wizz Air și Wizz Air UK. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 9 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 31 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Iaşi la Satu Mare folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Iaşi la Satu Mare în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 9 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback