• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Iaşi până la Târgu-Mureş

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Târgu-Mureş

Călătoria de la Iaşi la Târgu-Mureş cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Târgu-Mureş? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Târgu-Mureş, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Iaşi la Târgu-Mureş transport zbor

Distanța 242 km

Rezumatul traseului dupa plane

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 18 h 25 min
Iasi - Tirgu Mures
21:15 - 15:40
663,27 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 24 h 40 min
Iasi - Tirgu Mures
15:00 - 15:40
729,14 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 19 h 15 min
Iasi - Tirgu Mures
20:25 - 15:40
768,66 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 7 h 35 min
Iasi - Tirgu Mures
06:45 - 14:20
896,02 RON
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 27 h 55 min
Iasi - Tirgu Mures
08:00 - 11:55
1.603,19 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
Durata: 28 h 40 min
Iasi - Tirgu Mures
07:15 - 11:55
1.625,16 RON
Blue Air-logo
Blue Air
Durata: 26 h 15 min
Iasi - Tirgu Mures
09:40 - 11:55
1.642,70 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Târgu-Mureş cu avionul?

Cu o distanță de 242 km între Iaşi și Târgu-Mureş, de obicei va dura să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de . Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Târgu-Mureş?

Prima plecare a serii de la Iaşi la Târgu-Mureş este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Iaşi și Târgu-Mureş. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Iaşi la Târgu-Mureş, ce aeroporturi pot utiliza?

Veți putea pleca din Iaşi folosind aeroporturi precum Iasi. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Tirgu Mures din Târgu-Mureş. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Iaşi, fie în Târgu-Mureş, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Iaşi la Târgu-Mureş au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Târgu-Mureş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.