Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Katowice până la Bacău

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Descoperă

Călătoria de la Katowice la Bacău cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Katowice la Bacău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Katowice la Bacău transport zbor

Distanța 711 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Katowice - Bacău

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Ryanair-logo
Ryanair
1 schimbare
Durata: 16 h 55 min
Pyrzowice - Bacau
20:05 - 14:00
890,32 RON
LOT-logo
LOT
2 schimbări
Durata: 42 h 10 min
Pyrzowice - Bacau
18:15 - 13:25
1.047,65 RON
Ryanair-logo
Ryanair
3 schimbări
Durata: 30 h 15 min
Pyrzowice - Bacau
06:45 - 14:00
1.133,11 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
2 schimbări
Durata: 30 h 50 min
Pyrzowice - Bacau
13:00 - 20:50
1.249,99 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
2 schimbări
Durata: 19 h
Pyrzowice - Bacau
18:00 - 14:00
1.326,44 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 28 h 50 min
Pyrzowice - Bacau
15:00 - 20:50
1.344,42 RON
LOT-logo
LOT
3 schimbări
Durata: 25 h 35 min
Pyrzowice - Bacau
18:15 - 20:50
1.344,42 RON

Cât durează să ajung de la Katowice la Bacău cu avionul?

Călătoria de la Katowice la Bacău cu avionul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 711 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt plecările de la Katowice la Bacău?

În general, prima plecare a serii din Katowice va fi la , iar ultima plecare va fi la . Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Katowice la Bacău se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Katowice la Bacău, ce aeroporturi pot utiliza?

În cazul în care călătoriți internațional de la Polonia la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Pyrzowice și să sosiți la Bacau. Nu toate aeroporturile din Polonia sunt legate de toate aeroporturile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Katowice și Bacău. Vă puteți începe călătoria în Katowice la aeroporturi precum Pyrzowice. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Bacau din Bacău. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Katowice la Bacău.

Câte călătorii zilnice există de la Katowice la Bacău?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Katowice la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback