Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Leeds până la Timişoara

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Călătoria dvs. de la Leeds la Timişoara cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Leeds la Timişoara. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Leeds la Timişoara transport zbor

Distanța 1.852 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
2
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Leeds - Timişoara

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 25 h
Leeds/Bradford - Timisoara
06:00 - 09:00
566,41 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 15 h 40 min
Leeds/Bradford - Timisoara
06:00 - 23:40
689,34 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 15 h 20 min
Leeds/Bradford - Timisoara
06:00 - 23:20
737,62 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 34 h 30 min
Leeds/Bradford - Timisoara
14:20 - 02:50
1.273,24 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 44 h 55 min
Leeds/Bradford - Timisoara
14:20 - 13:15
1.361,03 RON
Aer Lingus-logo
Aer Lingus
2 schimbări
Durata: 18 h 25 min
Leeds/Bradford - Timisoara
18:00 - 14:25
1.483,96 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 18 h
Leeds/Bradford - Timisoara
18:25 - 14:25
1.545,45 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Leeds la Timişoara cu avionul?

Călătoria de la Leeds la Timişoara cu avionul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 1.853 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt plecările de la Leeds la Timişoara?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Leeds la Timişoara, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Leeds la Timişoara?

Călătoriile internaționale de la Marea Britanie la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Marea Britanie, veți putea să folosiți aeroporturi precum Leeds/Bradford. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Timisoara. Nu fiecare aeroport din Marea Britanie are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În Leeds, aeroporturile de plecare includ Leeds/Bradford. Când veți sosi în Timişoara, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Timisoara. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Leeds la Timişoara?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Leeds la Timişoara. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Timişoara

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.