Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Liov până la Suceava

Starting from
107,39 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Suceava

Descoperă

Ajungeți de la Liov la Suceava cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Liov la Suceava. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Liov la Suceava?

Prețurile biletelor de avion de la Liov la Suceava variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Liov la Suceava vor costa 107,39 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 889,92 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Liov la Suceava transport zbor

Cel mai bun preț 107,39 RON
Durata călătoriei 25 h 15 min
Călătorii pe zi 45
Prima plecare 07:00
Ultima plecare 23:45
Distanța 295 km
Plecare Liov
Sosire Suceava
Transportatori , Turkish Airlines, Ryanair, Wizz Air

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
45
Transportatori
3
Prețul minim
107,39 RON
Prețul maxim
6.338,80 RON

Liov - Suceava

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp va dura să ajung de la Liov la Suceava cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la Liov la Suceava, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Liov și Suceava vor termina călătoria în 10 h 30 min. În medie, va fi nevoie de vreo 25 h 15 min pentru a parcurge 295 km între Liov și Suceava.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Liov la Suceava?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Liov la Suceava la 07:00. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:45. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Liov la Suceava?

În cazul în care călătoriți internațional de la Ucraina la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Lviv Danylo Halytskyi Intl și să sosiți la Salcea. Nu toate aeroporturile din Ucraina sunt legate de toate aeroporturile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Liov de la următoarele aeroporturi: Lviv Danylo Halytskyi Intl. Sosind la Suceava, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Salcea. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii de la Liov la Suceava au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Liov la Suceava poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 45 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Turkish Airlines, Ryanair și Wizz Air. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 45 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Liov la Suceava. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Liov la Suceava variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 45 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback