Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Lleida până la București

Starting from
858,70 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Lleida la București

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Lleida la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Lleida la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Lleida la București?

Prețurile biletelor de avion de la Lleida la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Lleida la București vor costa 858,70 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.508,03 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Lleida la București transport zbor

Cel mai bun preț 858,70 RON
Durata călătoriei 30 h 50 min
Călătorii pe zi 6
Prima plecare 17:50
Ultima plecare 17:45
Distanța 2.086 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
6
Transportatori
-
Prețul minim
858,70 RON
Prețul maxim
2.145,82 RON

Lleida - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Iberia-logo
Iberia
2 schimbări
Durata: 24 h 25 min
Lleida-Alguaire - Otopeni Intl
17:45 - 19:10
858,70 RON
Iberia-logo
Iberia
2 schimbări
Durata: 22 h 25 min
Lleida-Alguaire - Otopeni Intl
17:45 - 17:10
933,39 RON
Iberia-logo
Iberia
2 schimbări
Durata: 21 h 40 min
Lleida-Alguaire - Otopeni Intl
17:45 - 16:25
1.020,46 RON
Iberia-logo
Iberia
2 schimbări
Durata: 23 h 15 min
Lleida-Alguaire - Otopeni Intl
14:30 - 14:45
1.708,09 RON
Iberia-logo
Iberia
3 schimbări
Durata: 24 h 5 min
Lleida-Alguaire - Otopeni Intl
14:30 - 15:35
1.896,94 RON
Iberia-logo
Iberia
2 schimbări
Durata: 25 h 35 min
Lleida-Alguaire - Otopeni Intl
14:30 - 17:05
1.957,16 RON

Cât timp va dura să ajung de la Lleida la București cu avionul?

Călătoria între Lleida și București cu avionul durează de obicei 30 h 50 min pentru a acoperi o distanță de 2.087 km. Cea mai scurtă călătorie de la Lleida la București vă va duce 21 h 40 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Lleida la București?

Prima plecare zilnică de la Lleida la București este la 17:50, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 17:45. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Lleida și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Lleida la București?

Călătoriile internaționale de la Spania la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Spania, veți putea să folosiți aeroporturi precum Lleida-Alguaire. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Otopeni Intl. Nu fiecare aeroport din Spania are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În Lleida, aeroporturile de plecare includ Lleida-Alguaire. Când veți sosi în București, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Otopeni Intl. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Lleida spre București?

Veți putea să călătoriți de la Lleida la București folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 6 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Lleida la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Lleida la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 4% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
178 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.