Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Lublin până la Iaşi

Starting from
344,42 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Lublin la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Lublin la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Lublin la Iaşi?

În medie, un bilet de avion de la Lublin la Iaşi vă va costa 1.403,23 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 344,42 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Lublin la Iaşi transport zbor

Cel mai bun preț 344,42 RON
Durata călătoriei 32 h 52 min
Călătorii pe zi 22
Prima plecare 20:10
Ultima plecare 20:10
Distanța 583 km
Plecare Lublin
Sosire Iaşi
Transportatori , Wizz Air

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
22
Transportatori
-
Prețul minim
344,42 RON
Prețul maxim
2.124,38 RON

Lublin - Iaşi

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează să ajung de la Lublin la Iaşi cu avionul?

Călătoria de la Lublin la Iaşi acoperă o distanță de 583 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 32 h 52 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 16 h 25 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Lublin la Iaşi făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Lublin la Iaşi?

Prima plecare a serii de la Lublin la Iaşi este la 20:10, în timp ce ultima călătorie pornește la 20:10. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Lublin și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Lublin la Iaşi?

Puteți călători de la Polonia la România folosind motorul de căutare al Virail pentru a găsi călătoria ideală dintre toate opțiunile disponibile. În Polonia, puteți folosi aeroporturi precum Lublin. Acestea vă vor duce la aeroporturi precum Iasi din România. Totuși, întotdeauna este important să vă uitați la detalii atunci când planificați o călătorie internațională. S-ar putea să nu existe o legătură directă între aeroportul dvs. din Polonia și România. Dacă aceasta este situația, va trebui să faceți o călătorie de legătură, schimbând la una sau mai multe aeroporturi pe parcurs.

Veți putea pleca din Lublin folosind aeroporturi precum Lublin. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Iasi din Iaşi. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Lublin, fie în Iaşi, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Lublin la Iaşi sunt în fiecare zi?

Ruta de la Lublin la Iaşi este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la 22 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Lublin de 22 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Lublin la Iaşi, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 22 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback