Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Marsilia până la Suceava

Starting from
81,47 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Suceava

Descoperă

Călătoria dvs. de la Marsilia la Suceava cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Marsilia la Suceava. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de avion de la Marsilia la Suceava?

Când călătoriți de la Marsilia la Suceava, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 2.622,38 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 81,47 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Marsilia la Suceava transport zbor

Cel mai bun preț 81,47 RON
Durata călătoriei 26 h 23 min
Călătorii pe zi 43
Prima plecare 06:45
Ultima plecare 22:20
Distanța 1.691 km
Plecare Marsilia
Sosire Suceava
Transportatori , TAROM, Ryanair, Turkish Airlines

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
43
Transportatori
3
Prețul minim
81,47 RON
Prețul maxim
13.608,25 RON

Marsilia - Suceava

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Zbor

1.195,08 RON

Data
Miercuri 22 Iunie 2022
Ryanair-logo
Marseille - Salcea
21:55 - 09:20
Ryanair
34h 25min
2 schimbări
CO2: 312.91kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Marsilia la Suceava cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la Marsilia la Suceava, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Marsilia și Suceava vor termina călătoria în 4 h 45 min. În medie, va fi nevoie de vreo 26 h 23 min pentru a parcurge 1.692 km între Marsilia și Suceava.

În ce moment al zilei pot călători de la Marsilia la Suceava?

În general, prima plecare a zilei din Marsilia va fi la 06:45, iar ultima plecare va fi la 22:20. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Marsilia la Suceava se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Marsilia la Suceava?

Călătoriile internaționale de la Franța la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Franța, veți putea să folosiți aeroporturi precum Marseille. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Salcea. Nu fiecare aeroport din Franța are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

Veți putea pleca din Marsilia folosind aeroporturi precum Marseille. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Salcea din Suceava. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Marsilia, fie în Suceava, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Marsilia la Suceava au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Marsilia la Suceava, puteți călători cu furnizori precum TAROM, Ryanair și Turkish Airlines. Veți găsi un număr maxim de 87 plecări pe zi. În medie, sunt 43 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Marsilia și Suceava. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 43 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback