Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Mihail Kogălniceanu până la Suceava

Starting from
870,49 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Suceava

Descoperă

Ajungeți de la Mihail Kogălniceanu la Suceava cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Mihail Kogălniceanu la Suceava? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de avion de la Mihail Kogălniceanu la Suceava?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Mihail Kogălniceanu la Suceava costă 870,49 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.053,58 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Mihail Kogălniceanu la Suceava.Mihail Kogălniceanu la Suceava transport zbor

Cel mai bun preț 870,49 RON
Durata călătoriei 29 h
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 15:30
Ultima plecare 15:30
Distanța 401 km
Plecare Mihail Kogălniceanu
Sosire Suceava
Transportatori Wizz Air UK, Blue Air

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
5
Transportatori
2
Prețul minim
870,49 RON
Prețul maxim
1.354,90 RON

Mihail Kogălniceanu - Suceava

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât durează călătoria de la Mihail Kogălniceanu la Suceava cu avionul?

Călătoria de la Mihail Kogălniceanu la Suceava acoperă o distanță de 401 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 29 h. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 25 h 30 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Mihail Kogălniceanu la Suceava făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Mihail Kogălniceanu la Suceava?

Prima plecare zilnică de la Mihail Kogălniceanu la Suceava este la 15:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 15:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Mihail Kogălniceanu și Suceava. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Mihail Kogălniceanu la Suceava?

Veți putea pleca din Mihail Kogălniceanu folosind aeroporturi precum Mihail Kogalniceanu. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Salcea din Suceava. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Mihail Kogălniceanu, fie în Suceava, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Mihail Kogălniceanu la Suceava au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Mihail Kogălniceanu la Suceava folosind companii precum Wizz Air UK și Blue Air. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 5 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 5 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Mihail Kogălniceanu la Suceava folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Mihail Kogălniceanu la Suceava în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 5 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback