• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Oradea până la Iaşi Starting from 181,10 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Transport Zbor

Mâine

Transport Zbor

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătoria dvs. de la Oradea la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Oradea la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Oradea la Iaşi?

În medie, un bilet de avion de la Oradea la Iaşi vă va costa 2.314,18 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 181,10 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de avion pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Oradea la Iaşi transport zbor

Cel mai bun preț 195,33 RON
Durata călătoriei 21 h 25 min
Călătorii pe zi 15
Prima plecare 19:45
Ultima plecare 09:55
Distanța 429 km

Prețul biletului Oradea - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
93 RON
Detalii
93 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
698,20 RON
Detalii
598,47 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
63,34 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa plane

Călătorii
15
Transportatori
5
Prețul minim
181,10 RON
Prețul maxim
12.852,99 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 13 h 20 min
Oradea - Iasi
09:35 - 22:55
598,47 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 9 h 40 min
Oradea - Iasi
09:35 - 19:15
660,83 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 3 h 10 min
Oradea - Iasi
19:45 - 22:55
685,73 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 23 h 30 min
Oradea - Iasi
09:35 - 09:05
698,20 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 12 h 35 min
Oradea - Iasi
09:35 - 22:10
723,15 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 17 h 40 min
Oradea - Iasi
19:45 - 13:25
723,15 RON
TAROM-logo
TAROM
Durata: 13 h 20 min
Oradea - Iasi
19:45 - 09:05
743,96 RON

Cât durează călătoria de la Oradea la Iaşi cu avionul?

Călătoria între Oradea și Iaşi cu avionul durează de obicei 20 h 51 min pentru a acoperi o distanță de 429 km. Cea mai scurtă călătorie de la Oradea la Iaşi vă va duce 2 h 45 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Iaşi?

Prima plecare zilnică de la Oradea la Iaşi este la 19:45, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 09:55. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Oradea și Iaşi. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Oradea la Iaşi, ce aeroporturi pot utiliza?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Oradea de la următoarele aeroporturi: Oradea. Sosind la Iaşi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Iasi. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Oradea spre Iaşi?

Veți putea să călătoriți de la Oradea la Iaşi folosind companii precum Blue Air, TAROM, , Alitalia și ブエリング航空. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 15 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 40 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Oradea la Iaşi folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Oradea la Iaşi în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 15 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.