Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un zbor de la Palma de Mallorca până la București

Starting from
338,68 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Ajungeți de la Palma de Mallorca la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Palma de Mallorca la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Palma de Mallorca la București?

Când călătoriți de la Palma de Mallorca la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.221,98 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 338,68 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Palma de Mallorca la București transport zbor

Cel mai bun preț 338,68 RON
Durata călătoriei 10 h 56 min
Călătorii pe zi 74
Prima plecare 21:45
Ultima plecare 23:55
Distanța 2.004 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
74
Transportatori
21
Prețul minim
338,68 RON
Prețul maxim
8.887,22 RON

Palma de Mallorca - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Air Europa-logo
Air Europa
1 schimbare
Durata: 27 h 20 min
Son Sant Joan - Otopeni Intl
20:20 - 00:40
685,73 RON
Vueling-logo
Vueling
1 schimbare
Durata: 28 h 5 min
Son Sant Joan - Otopeni Intl
19:35 - 00:40
751,80 RON
Vueling-logo
Vueling
1 schimbare
Durata: 26 h 5 min
Son Sant Joan - Otopeni Intl
21:35 - 00:40
751,80 RON
Vueling-logo
Vueling
1 schimbare
Durata: 25 h 35 min
Son Sant Joan - Otopeni Intl
22:05 - 00:40
751,80 RON
Vueling-logo
Vueling
1 schimbare
Durata: 24 h 40 min
Son Sant Joan - Otopeni Intl
23:00 - 00:40
751,80 RON
Ryanair-logo
Ryanair
2 schimbări
Durata: 35 h 40 min
Son Sant Joan - Otopeni Intl
13:05 - 01:45
772,46 RON
Vueling-logo
Vueling
2 schimbări
Durata: 25 h 45 min
Son Sant Joan - Otopeni Intl
23:00 - 01:45
801,50 RON

Cât durează călătoria de la Palma de Mallorca la București cu avionul?

Călătoria între Palma de Mallorca și București este lungă de vreo 2.005 km și de obicei durează aproximativ 10 h 56 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 h. Dacă încercați să ajungeți de la Palma de Mallorca la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Palma de Mallorca la București?

Prima călătorie a serii pleacă de la Palma de Mallorca la 21:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:55. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Palma de Mallorca și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Palma de Mallorca la București?

O călătorie internațională de la Spania la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Spania, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele aeroporturi: Son Sant Joan. În funcție de aeroportul dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la aeroporturi precum Otopeni Intl. Unele companii aeriene vor călători la/de la numai câteva dintre aceste aeroporturi, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Palma de Mallorca de la următoarele aeroporturi: Son Sant Joan. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Otopeni Intl. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Palma de Mallorca spre București?

Dacă vreți să ajungeți de la Palma de Mallorca la București, puteți călători cu furnizori precum British Airways, , Ryanair, KLM, Alitalia, Air Europa, TAROM, Turkish Airlines, Air France, SWISS, Lufthansa, SAS, Eurowings, Austrian Airlines, Lauda, Czech Airlines, Smartwings, Blue Air, Air Serbia, Vueling și Wizz Air. Veți găsi un număr maxim de 147 plecări pe zi. În medie, sunt 74 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Palma de Mallorca și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 73 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 4% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.