Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Palma de Mallorca până la Cluj-Napoca

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Descoperă

Ajungeți de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Palma de Mallorca la Cluj-Napoca transport zbor

Distanța 1.870 km

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
-
Transportatori
1
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Palma de Mallorca - Cluj-Napoca

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Wizz Air-logo
Wizz Air
direct
Durata: 3 h
Son Sant Joan - Napoca
11:00 - 15:00
360,55 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca cu avionul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 1.871 km de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca ar putea să dureze mai mult de .

În ce moment al zilei pot călători de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca?

În cazul în care călătoriți internațional de la Spania la România, fiți atent la aceste rute care sunt disponibile pentru dvs. Puteți să plecați de la Son Sant Joan și să sosiți la Napoca. Nu toate aeroporturile din Spania sunt legate de toate aeroporturile din România, așadar vă putem ajuta să planificați cea mai bună rută. Pentru călătoriile internaționale, verificați mereu cu atenție pentru a vă asigura că sosiți într-un loc convenabil și rămâneți receptiv când vă faceți rezervarea. Adesea, este posibil să constatați că o rută indirectă care face una sau mai multe schimbări pe parcurs este mai bună decât o rută directă.

Veți putea pleca din Palma de Mallorca folosind aeroporturi precum Son Sant Joan. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Napoca din Cluj-Napoca. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Palma de Mallorca, fie în Cluj-Napoca, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Palma de Mallorca la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback