Gasiți un zbor de la Paris până la București

Începe de la
293,13 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

De la 215 RON

Mâine

De la 385,24 RON

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Paris la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Paris la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Paris la București?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Paris la București costă 126,31 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.332,63 RON pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la București.Rezumatul călătoriei cu Zbor

Călătoria de la Paris la București de la Plane este de 1870 km și durează 9 h 33 min. Există 95 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 20:45 și ultima la 21:55. Este posibil să călătoriți de la Paris la București cu Plane pentru doar 126,31 RON sau până la 32.549,71 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 44 RON.

Cel mai bun preț 131,93 RON
Durata călătoriei 7 h 37 min
Conexiune pe zi 95
Cel mai mic pret 131,93 RON
Cel mai mare preț 2.914,47 RON
Prima Plecare 06:10
Ultima Plecare 21:55
Distanţă 1.870 km
Plecare Paris
Sosire București
Transportatori Air France, TAROM,

Zbor Bilete de la Paris la București

  Feb 03
  44
  Feb 04
  78.84
  11°
  Feb 05
  Detalii
  Feb 06
  43
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  Feb 09
  Detalii
  Feb 10
  27
  Feb 11
  59.99
  Feb 12
  53
  10°
  Feb 13
  63.44
  11°
  Feb 14
  Detalii
  10°
  Feb 15
  52.54
  11°
  Feb 16
  71
  11°
  Feb 17
  38.52
  11°
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
488,54 RON
215 RON
Feb 04
Saturday
11°
449,99 RON
385,24 RON
Feb 05
Sunday
Detalii
Detalii
Feb 06
Monday
390,86 RON
210,11 RON
Feb 07
Tuesday
Detalii
Detalii
Feb 08
Wednesday
Detalii
Detalii
Feb 09
Thursday
Detalii
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva Paris - București Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Paris la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Zbor
533.235kg
Tren
26.194kg
Autobuz
127.228kg
Mașină
91.679kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în București

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să ajung de la Paris la București cu avionul?

Călătoria între Paris și București este lungă de vreo 1.871 km și de obicei durează aproximativ 9 h 33 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 h 50 min. Dacă încercați să ajungeți de la Paris la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Paris la București?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Paris la București la 20:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 21:55. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Paris la București?

Călătoriile internaționale de la Franța la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Franța, veți putea să folosiți aeroporturi precum Aéroport Charles-de-gaulle, Aéroport De Beauvais-tillé, Tillé Aeroport și Paris Orly Airport. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Otopeni Intl și Henri Coandă International Airport. Nu fiecare aeroport din Franța are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

În Paris, aeroporturile de plecare includ Aéroport Charles-de-gaulle, Aéroport De Beauvais-tillé, Tillé Aeroport și Paris Orly Airport. Când veți sosi în București, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Otopeni Intl și Henri Coandă International Airport. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Paris la București?

În medie, sunt 88 plecări zilnice de la Paris la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 127 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Air France, Tarom, Blue Air, Hahn Air Systems, Wizz Air, Austrian Airlines, Klm, Lufthansa, British Airways, Air Serbia, , Swiss, Alitalia, Eurowings, Qatar Airways, El Al Israel Airlines, ブエリング航空, Tap Air Portugal, Iberia, Aeroflot, Czech Airlines, Lot, Turkish Airlines, Smart Wings, Bulgaria Air, Air Moldova, Ryanair, El Al, Tapポルトガル航空, Klmオランダ航空, Sas, Ukraine Intl Air, Brussels Airlines, Royal Jordanian, Vueling, Arkia, Apg Airlines, Laudamotion, Mea, United Airlines, 波兰lot航空, Ukraine International, Air Canada, Lauda, Finnair, Emirates, Airbaltic, Flexflight, Kiwi Com, Mytrip Com, Lucky2go, Lol Travel, Gate1 Com Sg, Hutchgo Com, Edreams, Bravofly, Cheaptickets, Combigo, Gotogate, Travel2be, Iwofly, Flightnetwork, Opodo, Flighttix It, Lastminute It, Supersaver, Expedia, Tripmonster, Priceline, Smartfares, Govoyages Com, Studentuniverse, Boursedesvols și Norwegian și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 6 plecări de la Paris care merg direct la București. Există 82 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback