Zbor Paris - București prețuri de la 205,23 lei

Începe de la
205,23 lei
Descoperă

Paris la București de la zbor

Călătoria de la Paris la București de la zbor este de 1.872,62 km și durează 6 ore 52 min.. Există 59 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:00 și ultima la 22:25. Este posibil să călătoriți de la Paris la București cu zbor pentru doar 205,23 lei sau până la 7.993,40 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 205,23 lei.

Cel mai mic pret205,23 lei
Durata călătoriei6 ore 52 min.
Conexiune pe zi59
Cel mai mic pret205,23 lei
Cel mai mare preț7.993,40 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare22:25
Distanţă1.872,62 km
PlecareParis
SosireBucurești
TransportatoriHéli Sécurité Helicopter Airlines, Qatar AirwaysDetalii

Zbor Bilete de la Paris la Bucharest

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătorie rapidă și ușoară de la Paris la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de avion de la Paris la București?

Cele mai ieftine bilete de avion de la Paris la București costă 205,23 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 1.422,62 lei pentru biletul dvs. de avion. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de avion mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Paris la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât de lungă este călătoria de la Paris la București cu avionul?

Distanța dintre Paris și București este aproximativ 1.872,62 km. În general, va dura în jur de 6 ore 52 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Paris și București este lungă de vreo 1.872,62 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 52 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Paris la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Paris la București?

Prima plecare zilnică de la Paris la București este la 06:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 22:25. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Paris și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Paris va fi la 06:00, iar ultima plecare va fi la 22:25. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Paris la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Paris la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Paris și București. Vă puteți începe călătoria în Paris la aeroporturi precum . Acestea se leagă de aeroporturi care includ din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Paris la București.

Câte călătorii zilnice există de la Paris la București?

Ruta de la Paris la București este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Paris de 59 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Paris la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 6 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 53 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Paris la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Paris la Bucharest

Bilete ieftine de zbor de la Paris la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Paris la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Paris la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Paris la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Paris la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 175,47 lei la 1.987,72 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 91% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Paris la București

Cele mai ieftine bilete de avion Paris - București pot fi găsite până la 305,84 lei dacă aveți noroc sau 723,98 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.465,37 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Europa este o companie aeriană spaniolă care a fost fondată în 1986. Este membră a alianței SkyTeam și operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, America, Africa și Asia. Nodul principal al companiei aeriene este situat pe Aeroportul Adolfo Suárez Madrid–Barajas și are, de asemenea, hub-uri secundare pe Aeroportul Palma de Mallorca și Aeroportul Tenerife Nord. Air Europa operează o flotă de peste 50 de aeronave, inclusiv Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 și Embraer E195. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit SUMA.

Air France este compania aeriană de pavilion a Franței, cu sediul în Tremblay-en-France. Este o subsidiară a grupului Air France-KLM și un membru fondator al alianței globale a companiilor aeriene SkyTeam. Compania aeriană operează o flotă de peste 200 de aeronave, care deservește peste 200 de destinații din întreaga lume. Air France oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy, Business și La Première (First Class). Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, scaunele confortabile și opțiunile de divertisment în timpul zborului. Air France este angajată în favoarea durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi investițiile în avioane mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și reducerea materialelor plastice de unică folosință.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

British Airways este compania aeriană de pavilion a Regatului Unit, cu sediul la Londra. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și operează zboruri către peste 180 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană a fost fondată în 1974 și de atunci a crescut pentru a deveni un jucător important în industria aviației. British Airways este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și rețeaua extinsă de rute. Compania aeriană operează o flotă de peste 250 de aeronave, inclusiv Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner. British Airways este membru al alianței companiilor aeriene Oneworld și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene.

Bulgaria Air este compania aeriană națională a Bulgariei, cu sediul în Sofia. Oferă zboruri regulate către peste 20 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are o flotă de 10 avioane, inclusiv Airbus A319 și Embraer E190. Bulgaria Air oferă atât locuri la clasa economică, cât și la clasa business, precum și un program de călători frecvent numit Fly More. Compania aeriană are acorduri de partajare a codului cu câteva alte companii aeriene, inclusiv Air France, KLM și Alitalia. Bulgaria Air este membră a Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și a Asociației Companiei Aeriene Europene (AEA).

Czech Airlines este compania aeriană națională a Republicii Cehe, cu sediul la Praga. A fost fondată în 1923 și este una dintre cele mai vechi companii aeriene din Europa. Czech Airlines operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, cu accent pe conectarea Praga la marile orașe din întreaga lume. Compania aeriană este membră a alianței SkyTeam și oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate. Czech Airlines are o flotă de aeronave moderne, inclusiv Airbus A319, A320 și A321, precum și turbopropulsoare ATR 72.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Qatar Airways este compania aeriană națională a Qatarului, cu sediul în Doha. A fost fondată în 1993 și de atunci a crescut pentru a deveni una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, cu o flotă de peste 200 de aeronave care zboară către peste 160 de destinații din întreaga lume. Qatar Airways este cunoscută pentru serviciul său luxos și premiat, care oferă pasagerilor o gamă largă de facilități, cum ar fi scaune întinse, bucătărie gourmet și divertisment în zbor. Compania aeriană este membră a alianței oneworld și are parteneriate cu alte câteva companii aeriene, permițând pasagerilor să se conecteze cu ușurință la destinații din întreaga lume. Qatar Airways a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume de către Skytrax în 2019.

Scandinavian Airlines, cunoscută în mod obișnuit ca SAS, este transportatorul de pavilion al Danemarcei, Norvegiei și Suediei. A fost înființată în 1946 și operează o flotă de peste 150 de aeronave, care deservește peste 125 de destinații din întreaga lume. SAS oferă atât zboruri interne, cât și internaționale, precum și un program de călători frecvent numit EuroBonus. Compania aeriană este cunoscută pentru nivelul înalt de servicii, flota modernă și angajamentul față de sustenabilitate. SAS a câștigat numeroase premii pentru serviciul său pentru clienți și a fost recunoscută pentru eforturile sale de a-și reduce impactul asupra mediului prin inițiative precum utilizarea biocombustibililor și reducerea deșeurilor.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Qatar Airways, Wizz Air și Bulgaria Air de la Paris la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Paris la București cu plane.
Facilităţi Qatar Airways Wizz Air Bulgaria Air KLM British Airways LOT ITA Airways HiSky Aegean Airlines TAROM SWISS FlexFlight Turkish Airlines Transavia France Transavia AnadoluJet Albawings Czech Airlines Air Europa Austrian Airlines Ryanair Air France Iberia Lufthansa Eurowings Luxair Aer Lingus Scandinavian Airlines Aeroitalia Air Serbia Easyjet FLYONE Vueling Air Dolomiti
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check cross check check check check check check check cross check cross cross check cross cross cross check check cross check check cross check check check cross check check cross cross cross

Paris la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
131.08kg
Autobuz
140.45kg
Zbor
374.52kg
Mașină
299.62kg

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Paris la București?
Un bilet de zbor de la Paris la București este de 1.422,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 205,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Paris la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Paris la București este de 205,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Paris și București cu zbor?
Distanța între Paris și București este de 1.872,62 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Paris și București?
Călătoria de la Paris la București durează în medie 6 ore 52 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 50 min..
Ce companii operează de la Paris la București?
Ruta Paris - București este acoperită de 47 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Qatar Airways, Wizz Air, Bulgaria Air, Iberia Airlines, KLM, Royal Khmer Airlines, XZ, Monarch Airlines, Big Sky Airlines, British Airways, LOT, ITA Airways, HiSky, Aegean Airlines, TAROM, SWISS, Air Senegal International, FlexFlight, Turkish Airlines, Transavia France, Transavia, AnadoluJet, Wizz Air Malta, Albawings, Czech Airlines, Air Europa, Austrian Airlines, Ryanair, Air France, Iberia, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Ryanair UK, Eurowings, Luxair, Aer Lingus, Scandinavian Airlines, TAP Air Portugal, Aeroitalia, Air Serbia, Easyjet, FLYONE, Aero Services Executive, President Airlines, Vueling, easyJet UK și Air Dolomiti ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Paris la București?
Ruta de la Paris la București are în medie 59 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Paris la București?
Primul zbor de la Paris la București pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Paris la București?
Ultimul zbor de la Paris la București pleacă la orele 22:25. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Paris la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 205,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Paris la București?
Există în medie 6 de la Paris pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Paris și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Paris și București este 2 ore 50 min..
Există un zbor direct de la Paris la București?
Da, există un zbor direct între Paris și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Paris la București?
Călătoria cu zbor de la Paris la București creează 374.52kg emisii de CO2.