Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Paris până la Timişoara

Starting from
89,41 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

De la 314,85 RON
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

De la 673,74 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Călătoria dvs. de la Paris la Timişoara cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Paris la Timişoara. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Paris la Timişoara?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Paris la Timişoara. Însă în medie veți plăti în jur de 1.832,43 RON pentru un bilet de avion. Puteți găsi bilete de avion la prețuri mici chiar și de 89,41 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de avion mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de avion ale lor.Paris la Timişoara transport zbor

Cel mai bun preț 234,85 RON
Durata călătoriei 15 h 20 min
Călătorii pe zi 122
Prima plecare 06:40
Ultima plecare 23:05
Distanța 1.460 km
Plecare Paris
Sosire Timişoara
Transportatori Lufthansa, Air France, TAROM, , Ryanair, Alitalia, KLM, Wizz Air, Blue Air, Austrian Airlines, ブエリング航空, KLMオランダ航空, Eurowings, Turkish Airlines, Ita airways, Aegean Airlines, Air Dolomiti

Prețul biletului Paris - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
314,85 RON
Detalii
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
673,74 RON
Detalii
În 3 zile
535,32 RON
438,51 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
57
Transportatori
14
Prețul minim
89,41 RON
Prețul maxim
18.315,55 RON

Paris - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Zbor

522,75 RON

Data
Joi 30 Iunie 2022
Vueling-logo
Orly - Timisoara
06:40 - 10:10
Vueling
26h 30min
1 schimbări
CO2: 270.15kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Paris la Timişoara cu avionul?

Călătoria între Paris și Timişoara este lungă de vreo 1.461 km și de obicei durează aproximativ 15 h 42 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 h 10 min. Dacă încercați să ajungeți de la Paris la Timişoara cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Paris la Timişoara?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Paris la Timişoara la 15:50. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 23:05. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Paris la Timişoara?

O călătorie internațională de la Franța la România poate începe în diverse puncte de plecare. În Franța, veți putea să vă începeți călătoria la următoarele aeroporturi: Paris-Beauvais-Tillé, Charles de Gaulle, Beauvais-Tille și Orly. În funcție de aeroportul dvs. de plecare, este posibil să sosiți în România la aeroporturi precum Traian Vuia Intl Airport și Timisoara. Unele companii aeriene vor călători la/de la numai câteva dintre aceste aeroporturi, așadar ar putea fi nevoie să faceți o legătură în timpul călătoriei pentru a ajunge la destinația dorită. Verificați Virail pentru a vedea atât rutele directe, cât și călătoriile de legătură pentru a efectua această călătorie internațională.

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Paris de la următoarele aeroporturi: Paris-Beauvais-Tillé, Charles de Gaulle, Beauvais-Tille și Orly. Sosind la Timişoara, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Traian Vuia Intl Airport și Timisoara. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Paris la Timişoara?

Dacă vreți să ajungeți de la Paris la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum Lufthansa, Air France, TAROM, , Ryanair, KLM, Wizz Air, Blue Air, Austrian Airlines, Eurowings, Turkish Airlines, Ita airways, Aegean Airlines și Air Dolomiti. Veți găsi un număr maxim de 170 plecări pe zi. În medie, sunt 90 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Paris și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 89 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback